Abi oynayalımmı :ehe tamam oynayalım :ehe hangi odadasın ?
rapman Üye GoDFaTHeR' Alıntı: Abi oynayalımmı Genişletmek için tıkla ... tamam oynayalım hangi odadasın ?
Godfather Üye Oda24 e açtım abi ismim MaxicepHasan --------------- Ekleme --------------- Senin isim ne abi
haltie Üye Konu Sahibi hahahaha erol çıtırları buluyosun yeniyosun senin dersini vericem yine bir ara
EroL Emekli Yönetici ver halit ver bekliyorum 4 gözle, bağlantıyı koparmak yok ama gene sonuna kadar oynayacan yrnilrn gene yazar konuya
ver halit ver bekliyorum 4 gözle, bağlantıyı koparmak yok ama gene sonuna kadar oynayacan yrnilrn gene yazar konuya
haltie Üye Konu Sahibi Hacı bağlantı koptu o maç kabul edilmedi marsda gidiyordum teklik saydırdın tekrarladık yine yendim yine yendim çamur at izi kalsın taktiği hoş değil
Hacı bağlantı koptu o maç kabul edilmedi marsda gidiyordum teklik saydırdın tekrarladık yine yendim yine yendim çamur at izi kalsın taktiği hoş değil
' KalendeR ' Üye 3 oyun attık Allahtan korkmaz o zarlar bana gelse ben neler yapardım,bılek dıyemıyorum gene de elıne saglık
3 oyun attık Allahtan korkmaz o zarlar bana gelse ben neler yapardım,bılek dıyemıyorum gene de elıne saglık