:d::d:
haltie Üye Konu Sahibi Anıl Umut' Alıntı: Konu buraya hoşgelmiş tekrardan Genişletmek için tıkla ... turnuva yapcağımız zaman açarız orda bi konu
Anıl Umut' Alıntı: Konu buraya hoşgelmiş tekrardan Genişletmek için tıkla ... turnuva yapcağımız zaman açarız orda bi konu
madalimert Üye bende üye oldum adım madalimert orda da.Ama bi sorun var ben tavla bilmiyom xD Olsun babam oynar arada bi
bende üye oldum adım madalimert orda da.Ama bi sorun var ben tavla bilmiyom xD Olsun babam oynar arada bi
haltie Üye Konu Sahibi sensizlik32' Alıntı: arkadaş konuyu okumadan nick almış halit Genişletmek için tıkla ... böyle bi zorunluluk yok aziz isteyen alır isteyen almaz ama alınsa iyi olur bence maxiyle başlaması çok iyi olur
sensizlik32' Alıntı: arkadaş konuyu okumadan nick almış halit Genişletmek için tıkla ... böyle bi zorunluluk yok aziz isteyen alır isteyen almaz ama alınsa iyi olur bence maxiyle başlaması çok iyi olur
rapman Üye bende varım ! çok iyi tavla oyuncusuyumdur programı indirdim yakında programı kurup gelip yeneceğim hepinizi sabredin
bende varım ! çok iyi tavla oyuncusuyumdur programı indirdim yakında programı kurup gelip yeneceğim hepinizi sabredin
haltie Üye Konu Sahibi rapman' Alıntı: bende varım ! çok iyi tavla oyuncusuyumdur programı indirdim yakında programı kurup gelip yeneceğim hepinizi sabredin Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım
rapman' Alıntı: bende varım ! çok iyi tavla oyuncusuyumdur programı indirdim yakında programı kurup gelip yeneceğim hepinizi sabredin Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım