Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
Gelmez Arkadaşlar Opda Ramazan Dolayısıyla Tatile Çıkmış Yada Tadilat Dolayısıyla Kapalı Sanırım Milleti Bi Sertifika İçin Mübarek Ayda Perişan Ettiler Yazıklar Olsun Bu Çekik Gözlülere :-)

ahmetc503

telefonlarda c503 ü yazmamışsın ben kayıt yepsam olurmu

bygokhan

bygokhan

Üye
işe yarar insallah n95

sui_32

Üye
sertifikamın durumunu öğrenebilirmiyim?

xErKaNx

Üye
bu opda dışında sertifika veren güvenilir bir site bilen varmı acaba

mxxxer

mxxxer

Üye
başvuru sayfasındaki listede ben nokia e52 nin ismini göremedim.
bu, e52 nin sertifika alamayacağı anlamına gelmiyor değil mi arkadaşlar.
ne yapacaz bu e52 yi bir türlü hacklenmiyor...:ağlarım:

bygokhan

bygokhan

Üye
ilgilenen yok mu ya

NewSoldier

NewSoldier

Üye
sanırım site sertifika vermeyi bırakınca konuda kimsesiz kalmış gibi görünüyor :D

kural02

Üye
sertifikamın durumu ne alemde

koc61

Üye
arkadaşlar bu iş yaş oldu bize seltifikasız hackleme yöntemi söylerseniz harika olur

ACARAHMET

Üye
bende E52 kullanıyorum adam akıllı bir program yükleyemiyorum sertifika yüzünden.. :(

koc61

Üye
Bu iş bu kadar zor değil istediklerini en kolay şekilde kıran hackler burda senin telefonun seri numarasını alıp para kazanıyor tehlikeli bir iş bu!

NewSoldier

NewSoldier

Üye
buı konunun admini yokmu? millet habire yazıyor yetkiliden ses yok acaba maxicepte mi diğer siteler gibi kapanacak?

koc61

Üye
Yok kimse ne kadar patates bir site olduğu burdan belli

NewSoldier

NewSoldier

Üye
Yok kimse ne kadar patates bir site olduğu burdan belli
o kadarda değil ama hayret cepilan ve ceptean. gen bitti kapandılar bu site neden bu kadar boş kalmış anlamadım gitti

Symbianist

Symbianist

Üye
konu değiştirilmiş durduruldu diyor adamlar sertifika işi. neden buraya yazsınlar ki :s

leonas

Üye
teşekkür ederim

NewSoldier

NewSoldier

Üye
bakalım daha kaç kişi yazacak merak ediyom waalla :d puhah konuya bakan admin yokki tatilde :D

yasamali

yasamali

Üye
slm. Nadir kardes yine ne varsa sen de var ben gecen opda ya sertifikia icn bas vurdum ve üstünden nerdeyse 3-4 gün gecti sitede bazi yerlerde sertifika alma islemleri durdu falan yaziyor ne is bu arkadasim sen bana kesin bir cevap versende bende kurtulsam benim yanimda senin sözün önemli yani dediklerine inaniyorum bir yardimci olurmusun sertifika nerden nasil alim bildigin yeni yer varmi.Normalde sertifika mi sadece NDRIVE icin almak istiyorum saygilar

xXxNACxXx

Üye
saol

Üst Alt