Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

benbabacan1

Üye
nasıl hekliycez e63 ü son versionu akıl ver reyizzzz:)(((((((

berdes

berdes

Üye
ben başvuru formunu doldurdum talebimi gönder dedim ama gönderildi mi yoksa hata mı verdi anlayamadım .başvurunuz işleme alındı falan demedi. boş beyaz bir sayfa çıktı. nerden öğrenebilirim acaba.:bilmm

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
bir kaç gün içinde ismin 1 sayfada yazılırsa başvurun olmuştur

Noxeble

Üye
Bende yazdım inşallah olur ya çıldırıcam opda kapalı vermiyo sertifika cer var oda vermiyo çıldırmak üzereyim inşallah burası halleder :good:

oktay10

Üye
İnşallah hala veriliyordur

eisenhiem

Üye
Arkadaşlar. maxicep team de zaten OPDA.net ten alıyordu sertifikayı. OPDA.net de cortladığı için malesef sertifika falan yok artık ;) Boşuna beklemeyin derim.

Noxeble

Üye
ee şimdi ne olcak boşyeremi almış olduk bu nokia cihazları nokia zaten batmak üzere 1 senede 15 20 tane model çıkarıyor en iyisi apple at oyunu yükle ne sertifikası ya of.

nuh096

nuh096

Üye
cok yalancisiniz 10 gündür bekliyom ne bisey geldi ne de olsdu böyle siteye yakismiyor

enourmous

Üye
cok yalancisiniz 10 gündür bekliyom ne bisey geldi ne de olsdu böyle siteye yakismiyor
Kusura bakma ama sen böyle diyor isen sen bu siteye yakışmıyorsun. Konuyu tam oku sistem kapanmış. Yetişemedin :)

erhan_2122

erhan_2122

Üye
teşekkürler

STaT!C

STaT!C

Üye
dostum hackle diyorsunda sertifika olmadan nasıl yapacaz bu işi sertifikasız hack oluyormu eğer oluyorsa bi yol göster:hmmm

N8 ine hackli uda dosyasını da atarak flash atarsan sertifika istemeden hacklersin. Forumda arat mevcut.:oke:

rkap

rkap

Üye
recep abi ben 2 hafta oldu sertifika yı verelı ama cevap yok bir yardım etsen

eisenhiem

Üye
5800 ve C6 nin CFW leri ile bu serifika sorunu olmadan hackliyorduk. Simdi bekle dur off ki ne offf?:dry:

xErKaNx

Üye
bende sertifika icin form doldurdum. Sistem inşaallah açılırda sertifikaya kavuşuruz

akuzey

Üye
ya başvuralı 1 ay oldu belkide geçti ama hala bekliyoruz sertifikayı. Site sorunu da geçti bildiğim kadarı ile fakat sertifika yok ortada. Net bir bilgi verseniz nasıl olur.

tsem

Üye
ellerine saglık

saltrap

Üye
Tşkler kolay gelsin

xErKaNx

Üye
ben üye olup başvurdum opda ya. Bakalım ne olacak . Aşağı yukarı Bügün 3 Gün olacak.

huseyn_erden

Üye
çok tsk ler

Üst Alt