Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

ceset1912

ceset1912

Üye
saol

bhdr.35

Üye
5800xm
imei:359339037155107

bhdr.35

Üye
benim sertifika onaylanmıyor galiba listede yokmuyum

siepls13

siepls13

Üye
güzel iş çıkıyor burda paylaşımlar için teşekürler

Bsrfb

Üye
teşekkürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Marchegiani
slowmen, arkadaşların srtifikaları onaylandı ama işlerden dolayı yükleyemiyorum, en kısa süre de yüklemeye çalışacağım.

savaskoca

Üye
yeni üye eski üye diye ayırım yapmanıza anlam veremiyorum.forumunuzu beğenmiş veya faydalanmak için üye olmuş kişilere böyle bir ayırım yapmanızın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni üye eski üye diye ayırım yapmanıza anlam veremiyorum.forumunuzu beğenmiş veya faydalanmak için üye olmuş kişilere böyle bir ayırım yapmanızın çok yanlış olduğunu düşünüyorum.

Belki soruyorum sana, al sertifikayı bir daha bizi tanıma o zaman ne olacak. Dur ben söyleyeyim, sadece benim eziyetim kalacak. Yoğunluk nedeniyle bu şartı koydum. Şikayeti olan varsa sağ üst taraftaki çarpı işaretine tıklayarak sorunu çözebilir.

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
Bende Almak İstiyorum Nokia: N82

savaskoca

Üye
çok yoğunluk varsa o zaman makul bir ücret söylersin.sende memnun olursun bizde.olmazmı?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok yoğunluk varsa o zaman makul bir ücret söylersin.sende memnun olursun bizde.olmazmı?

Ücret mi? Arkadaşım burası forum ticaret hane değil ki! Para ile iş yasal ismimiz Maxicep A.Ş. olurdu.

ccavuss

ccavuss

Üye
ne zaman gelecek bu sıra anlamadım ki

Adilx05

Adilx05

Üye
LAzoflu kaRDEŞ Özel MEsaj Gönderemiyorum Sana Ona B bakarsan Sevinirm...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pc bozulduğu için işlemlerimiz perşembe gününe kadar durdurulmuştur, uyarısını ana sayfada yazdım okumuyor musunuz, ondan dolayı bile bile mesaj yollayanları engellemek için PM perşembe gününe kadar kapatılmıştır.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slowmen , Marchegiani . Sertifikalarınız onaylanmıştı fakat yükleyememistim. Pc bozulunca daha da zor oldu. Pc tamiri uzun süreceği için beklemenizi istemedim. Cepten girdiğim için siteye yükleyemedim. Bozukları küçük olduğu için zorluk çekmezsiniz, başka siteye yükledim oradan indirebilirsiniz.
Buyrun,

slowmen

Marchegiani

Adilx05

Adilx05

Üye
Lazoflu Kardeşim Şu Anda Onlinesın Şimdi yapamaz mısın Perşembe Çok Geç Değil mi ....

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Su an cepten giriyorum

Adilx05

Adilx05

Üye
Tamam Anladım Genede Sağol...

Üst Alt