furtun161
Üye
fakat ben daha yen, uyeyim ve yararlanabildigim kadar yararlanabiliyorum son olarak da 20 gun sonra elimden gidecek telefon arkadasdan istedim de verdi yurtta kaldıgımıda soylemek istiyorum her zaman giremiyorum 1 sene beklemem mi lazım ben sertifika hatası yuzunden arkdan aldıgımdan beri bisi yapamıyorum inede tesekkurler fakat yakıstıramadım boyle bir siteye
--------------- Ekleme ---------------
tekrar tekrar ozur diliyorum ben 1 -2 gunluk uye degilim yani bu sertifika sorunu icin bu siteye uye olmadım tekrar ozurdileyerek telefon elimden gitmeden su sorunumu duzeltirmisinz diyoırum ben siteden olabildigince yararlanmaya calısyor ve internete girebildigim kadar bu siteye girmeye ozen gostermeye calısıyorum tekrardan ozur dileyip rahatsız ettigim icin rahatınızı bozdugum ve tadınızı kacırdgım icin ozr diliyorum tekrar tekrar ozur diliyorum...
--------------- Ekleme ---------------
tekrar tekrar ozur diliyorum ben 1 -2 gunluk uye degilim yani bu sertifika sorunu icin bu siteye uye olmadım tekrar ozurdileyerek telefon elimden gitmeden su sorunumu duzeltirmisinz diyoırum ben siteden olabildigince yararlanmaya calısyor ve internete girebildigim kadar bu siteye girmeye ozen gostermeye calısıyorum tekrardan ozur dileyip rahatsız ettigim icin rahatınızı bozdugum ve tadınızı kacırdgım icin ozr diliyorum tekrar tekrar ozur diliyorum...
nasıl kullanıcağımıda artık okuyarak bişeykilde bulurum eve gidince indirip bakayım thanks
, hemde hazırlayıp pc de yedeklerim arasın da da vardı ama neden siteye yüklemedim hatırlayamadım
, karışıklık arasın da karışmış olacak neyse hazırdı zaten iyi ki hatırlattın ekledim, ekten indirebilirsin