Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

furtun161

Üye
fakat ben daha yen, uyeyim ve yararlanabildigim kadar yararlanabiliyorum son olarak da 20 gun sonra elimden gidecek telefon arkadasdan istedim de verdi yurtta kaldıgımıda soylemek istiyorum her zaman giremiyorum 1 sene beklemem mi lazım ben sertifika hatası yuzunden arkdan aldıgımdan beri bisi yapamıyorum inede tesekkurler fakat yakıstıramadım boyle bir siteye

--------------- Ekleme ---------------

tekrar tekrar ozur diliyorum ben 1 -2 gunluk uye degilim yani bu sertifika sorunu icin bu siteye uye olmadım tekrar ozurdileyerek telefon elimden gitmeden su sorunumu duzeltirmisinz diyoırum ben siteden olabildigince yararlanmaya calısyor ve internete girebildigim kadar bu siteye girmeye ozen gostermeye calısıyorum tekrardan ozur dileyip rahatsız ettigim icin rahatınızı bozdugum ve tadınızı kacırdgım icin ozr diliyorum tekrar tekrar ozur diliyorum...

tutcool

Üye
Nokia e65
ım:353262018342567

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fakat ben daha yen, uyeyim ve yararlanabildigim kadar yararlanabiliyorum son olarak da 20 gun sonra elimden gidecek telefon arkadasdan istedim de verdi yurtta kaldıgımıda soylemek istiyorum her zaman giremiyorum 1 sene beklemem mi lazım ben sertifika hatası yuzunden arkdan aldıgımdan beri bisi yapamıyorum inede tesekkurler fakat yakıstıramadım boyle bir siteye

tekrar tekrar ozur diliyorum ben 1 -2 gunluk uye degilim yani bu sertifika sorunu icin bu siteye uye olmadım tekrar ozurdileyerek telefon elimden gitmeden su sorunumu duzeltirmisinz diyoırum ben siteden olabildigince yararlanmaya calısyor ve internete girebildigim kadar bu siteye girmeye ozen gostermeye calısıyorum tekrardan ozur dileyip rahatsız ettigim icin rahatınızı bozdugum ve tadınızı kacırdgım icin ozr diliyorum tekrar tekrar ozur diliyorum...

Biz birşey paylaş demiyoruz, sen de dediğin gibi ara ara girip faydalanıyorsun, tabi faydalandığın konulara cevap yazsan hem kalite artar hemde değerin, biz burada kimin ne olduğunu bilemeyiz, o yuzden böyle bir kural konuldu uygulanıyor bunun üstüne üstün gidilmesi dalga gibi , fazla değil sadece birkaç mesaj yazan birisi bu hakka sahip olur, tabi birkaç mesaj yazmak için zaman ayırmayan kişi için de ben bir dk bile ayırmam. Bu siteye neyi yakıştıramadın ki , sonuç da bu forum sana böyle bir hizmetin garantisini mi verdi? Hiç kusura bakmayın ama sadece yararlanıp çakan kişilere bu hizmeti vermeme kararı aldım ve uyguluyorum, her ne kadar vaktin olmasa bile girdiğin konuya emeği geçen için teşekkürler yazacak kadar zamanın olduğunu sanıyorum.

furtun161

Üye
emege saygı TEŞEKKURLER

emeginize saygı duyuyorum emegi gecen herkese cok cok cok TESEKKURLER imi sunuyorum

teamera05

Üye
teşekkür ederim tıklayarak nasıl teşekkür ediliyosa bi zahmet yazında tşk tıklayarakda yapayım :) nasıl kullanıcağımıda artık okuyarak bişeykilde bulurum eve gidince indirip bakayım thanks

idris_35

idris_35

Üye
Sanirim benim sertifika ile ilgilenemedin :(

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sanirim benim sertifika ile ilgilenemedin :(

Senin sertifikayı onaylatmıştık :hmmm, hemde hazırlayıp pc de yedeklerim arasın da da vardı ama neden siteye yüklemedim hatırlayamadım :allalla: , karışıklık arasın da karışmış olacak neyse hazırdı zaten iyi ki hatırlattın ekledim, ekten indirebilirsin:oke:

Ekli dosyalar

webersin

webersin

Üye
LAZOFLU hocam merhaba özel mesaj yoluyla mesaj gönderdim ilgilenirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

furtun161

Üye
bnmkiyle ilgilendiniz cok saolun fakat buraya koymamıssınız

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
furtun161. Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

tutcool

Üye
benim sertifka işlemiylede pk ilgilenimemiş :S e65 vardı da ilglinirsniz sevnrim şimdiden tşk

tunahan64

tunahan64

Üye
merhaba telefonum Nokia N95 8Gb
imei No:356983010125034
şimdiden teşekkürler.elinize sağlık...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
webersin. Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

kartveli1

kartveli1

Üye
anladım usta ama yeni üyeler ne yapmalı

webersin

webersin

Üye
Harikasın ustam teşekkürler.

tera

Üye
Bana da sertifika gönderir misiniz?
E65 356961010948597

evreka_84

Üye
pm ile nasıl gönderecez ya pm nedir

mert.tekin

Üye
çok tekekkürler

ugur.amca

Üye
5800 xm 359339097336806 bana sertifika lazım simdiden teşekkür :)

idris_35

idris_35

Üye
Çok teşekkürler kardeşim. zip li dosyadan 2 adet dosya cıktı. bunları neye kopyalamam gerekiyor

Zipten cıkan bu 2 dosyayı nereye yüklememiz gerekiyor?=

Üst Alt