Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

melantiss

melantiss

Üye
2 yıl oldu hala yeni üyeyiz ne iş anlamadım.

xErKaNx

Üye
Tesekkurler

gılır

Üye
Mehmetce30 sertifikan onaylanmıştır. Ekten indirebilirsin. 3 yıl boyunca güle güle kullan.

merhaba kardeş
çalışma için eline sağlık,ama sormak istediğim birşey var 3 yıl sonra yüklediğimiz bu programlar ne olacak,tekrar mı yüklemek zorunda kalacağız?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba kardeş
çalışma için eline sağlık,ama sormak istediğim birşey var 3 yıl sonra yüklediğimiz bu programlar ne olacak,tekrar mı yüklemek zorunda kalacağız?

Hayır, yüklediğiniz programda, tekrar dan sertifika hatası almazsınız , sadece yeni sertifika yapma işleminde geçersiz sayılır. Zaten bir telefonu 3 yıl kullanmak çok zor gibi. Mutlaka değişirsin:)

bursacity

bursacity

Üye
Hadi hayırlısı hocam mesaj attım bekliyorum.

oliverpascall21

Üye
siteye yeni üye oldum , tema yüklemek için , uğraştım durudm sertifika hatası veriyor sürekli . gooogla yazar yazmaz siteniz geldi şimdiden çok teşeküür ederim.

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
beyler sıraya kaynak yapmayalım :D sırada ben varım :kop:

mertcan585800

mertcan585800

Üye
benim sertifikam onaylanmış ama indirme linki yok

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sertifikalarınız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

mertcan585800

mertcan585800

Üye
çok saol

s-hd

Üye
rütbemiz yok diye bizimki niye yapılmıyo :(
neyse sağol genede

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim sertifikam onaylanmış ama indirme linki yok

Ora da sadece sertifikanızın onaylandığını gösterir yeşil oluşu, yayınlandığı anlamına gelmez. Yayınlandığı zaman mesaj ile konuya ekleniyor. ;)

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ben daha once cihazin bilgilerini gondermistim sana tekrarmi gondereyim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu anda elimde beklemede olan hiç işlem yok , şartları tutanlar tekrar dan başvuru yapsınlar.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
eyvallah kardesim, PM denilen olay personel mesaj dimi sana atacagimiz mesaj yani?

SessizCrew

SessizCrew

Üye
5800 V40 Yapılıyorsa bende varım

memocn16

Üye
@lazoflu : arkadasım telefonun serı numarasını verelı bır hafta oluyor ama ne sertıfıka yolladın ne de oldu yada olmadı dıye bısey dedın
,

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu hizmet yeni üyelere verilmiyor. Yeni üyelerin yaptığı başvurular silinmektedir. Bu konunun başında belirtilmektedir. :oke:

kaptancengo

Üye
selam kardeş benımde bı sertıfka işlemım var forumdakı mesajını yenı gordum yarın yurt dısına cıkıcam eger gıtmeden halledebılırsen sevınırm. Samsung İ8910 / IMEI: 358741021448631 gorusmek uzre

Üst Alt