LAZOFLU
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Aziz™;3109546' Alıntı:Allah razı olsun kardeşim zamanını ayırıp bana bu işi hallettiğin için çok teşekkür ederim
--------------- Ekleme ---------------
sertifikaladığım oyun uygulamalar gene eski hataları veriyor freesigner ve s60signsis programlarını kendi sertifikamla kullandığım zaman ise güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez uyarısı veriyor gene sertifikaladığım bir kaç oyunda ise daha freesigner programı imzalamaya başlıyor şu uyarıyı veriyor işlemde hata bulundu kayıtlar şuraya yazılıyor C:\data\freesigner\freesigner.log
Hataların sebebini anlamadım .cer ve . dosyalarını nasıl kullanacağımı biliyorum ama bu hatalar niye
Aziz™;3111275' Alıntı:konuda belirttiğin cepten yapma olayını harfi harfine yaptım gene aynı hataları veriyor.normalde k.e.y dosyaları txt dosyaları gibi açılıp içeriğine bakılıyor ama benim k.e.y dosyam açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor her imzalama esnasında hata freesigner.log a kayıt edildi diyorya o .log dosyasını ne zaman açsam bilinmeyen türü diye hata aldım tek sorunum şu k.e.y dosyası
yasar45
enesoncu
TaN95
sowietta
murderface37
MC SPARK
yargı
TaDaGoPiE
izeeel
By_AkA
yumurjack
Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.
satranç . afacan_29 . meyoyar . _є_®_¢_α_N_™ . mnstrdnc . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.
yeni üyelere vermiyorlar. onun için2 saniye dediniz 3 gün oldu nerdeyse hala yapmadınız
sımdı ben aldım da tşk ederim ben sımdı ne yapmam gerekıo cermi keymi kurcam tele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?