yesim53 Üye yaa banada yardımcı olun lütfen, biliyorum yeni üyelere vemiyoruz yazmışsınız ama ben sertifikayı indireemedim bu konuda yardımcı olamazmısınız?
yaa banada yardımcı olun lütfen, biliyorum yeni üyelere vemiyoruz yazmışsınız ama ben sertifikayı indireemedim bu konuda yardımcı olamazmısınız?
turker1979 Üye arkadaşım seri numarayı veriyorum en kısa zamanda sonuçlandırırsan sevinirim teşekkürler 356387028040286
arkadaşım seri numarayı veriyorum en kısa zamanda sonuçlandırırsan sevinirim teşekkürler 356387028040286
vampirimsi Üye yaaaa ben yeni nokia e63 kulanmaya başladım önceden n70 vardı sertifika falan sormuyordu ben bu sertifika olayından hiç birşey anlamadım yaaa :S
yaaaa ben yeni nokia e63 kulanmaya başladım önceden n70 vardı sertifika falan sormuyordu ben bu sertifika olayından hiç birşey anlamadım yaaa :S
bilge3 Üye bn sertifika işlemını yapamıorum bilgisayarmda kurmammı gerek o programı yardımcı o sorulan alanara ne yazmam gerekli...yrdm edermisin...
bn sertifika işlemını yapamıorum bilgisayarmda kurmammı gerek o programı yardımcı o sorulan alanara ne yazmam gerekli...yrdm edermisin...
crazy67 Üye abi bana acil sertifika lazım tel modeli s60v5 5800 xm yardımcı olursanız sevinirim --------------- Ekleme --------------- sertifika lazım 5800 xm s60v5 --------------- Ekleme --------------- sertifika lazım 5800 xm s60v5 --------------- Ekleme --------------- )
abi bana acil sertifika lazım tel modeli s60v5 5800 xm yardımcı olursanız sevinirim --------------- Ekleme --------------- sertifika lazım 5800 xm s60v5 --------------- Ekleme --------------- sertifika lazım 5800 xm s60v5 --------------- Ekleme --------------- )
ibrdd Üye Vaay be Recep benim eski kullanıcı adım ibribr idi 3g geldi gelecek diye sabahlamıştık:P Kolay gelsin. --------------- Ekleme --------------- Bliyorum alakasız ama.. Seni görmüşken yazayım dedim.
Vaay be Recep benim eski kullanıcı adım ibribr idi 3g geldi gelecek diye sabahlamıştık:P Kolay gelsin. --------------- Ekleme --------------- Bliyorum alakasız ama.. Seni görmüşken yazayım dedim.
_PiSkO_ Üye hepinizin emeğine sağlık iyiki varsınız yıllardır faydanızı görüyorum ama konular bıraz dağınık dıılmı yaa bir haftadır program sertıfıkalamaya calısıom sis. olayını cozdum sımdı sısx. kaldı sorun bendemı acaba bı yardımcı olun yoruldum --------------- Ekleme --------------- yazılan msjlar sılınıyormu kasım 2005 ten berı 2 msj mı atmısım yanı hala yenı uye mı kalacağım bısı yapsanız
hepinizin emeğine sağlık iyiki varsınız yıllardır faydanızı görüyorum ama konular bıraz dağınık dıılmı yaa bir haftadır program sertıfıkalamaya calısıom sis. olayını cozdum sımdı sısx. kaldı sorun bendemı acaba bı yardımcı olun yoruldum --------------- Ekleme --------------- yazılan msjlar sılınıyormu kasım 2005 ten berı 2 msj mı atmısım yanı hala yenı uye mı kalacağım bısı yapsanız
tasleof123 Üye Ben mesaj gönderemedim mesaj belleği dolu diyor --------------- Ekleme --------------- Lazoflu abi bi posta kutunu temizlesen lütfen!!!
Ben mesaj gönderemedim mesaj belleği dolu diyor --------------- Ekleme --------------- Lazoflu abi bi posta kutunu temizlesen lütfen!!!
LAZOFLU Emekli Yönetici Konu Sahibi Arkadaşlar, uzun bir süre ara vereceğim , bundan dolayı bu hizmetimize de ara verilmiştir. Bilginize.
Arkadaşlar, uzun bir süre ara vereceğim , bundan dolayı bu hizmetimize de ara verilmiştir. Bilginize.
haltie Üye arkadaşlar recep arkadaşımız işleri sebebi ile biraz ara verdi şuan için pek aktif olamayacak anlayışınız için teşekkürler
arkadaşlar recep arkadaşımız işleri sebebi ile biraz ara verdi şuan için pek aktif olamayacak anlayışınız için teşekkürler