Salihyet Üye batukral' Alıntı: oyum Negative'ye Genişletmek için tıkla ... Sırıtmanızın sebebi negative nin yarışmacı olmadığını bilmenizden ötürü mü ?
batukral' Alıntı: oyum Negative'ye Genişletmek için tıkla ... Sırıtmanızın sebebi negative nin yarışmacı olmadığını bilmenizden ötürü mü ?
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Valla kardeş açık konuşayım Zaten oy kullanamaz iken liste dışına nasıl oy kullanacaksın
Anıl Umut Emekli Yönetici Negative' Alıntı: Kazanana 1 ay süre ile verilecek rütbe : Genişletmek için tıkla ... E güzelmiş
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Negative' Alıntı: Kazanana 1 ay süre ile verilecek rütbe : Genişletmek için tıkla ... Mükemmel
huri$ Üye hep guzel yari$malar ben yokken oluyo niye benim habarim olmadiki bundan ne zaman ba$ladi bu yari$
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Sıralama hep aynı olacak , bu konudaki sıralama üyelerin katılım sırası Katılmak istiyorum diyenlerin katılım sırası yani Yarın sonuç açıklandığında 1. Belirlenecek ...
Sıralama hep aynı olacak , bu konudaki sıralama üyelerin katılım sırası Katılmak istiyorum diyenlerin katılım sırası yani Yarın sonuç açıklandığında 1. Belirlenecek ...
haltie Üye izmirligenc' Alıntı: yarin mi dier gunmu bitiyor modum Genişletmek için tıkla ... mesajı yazdığımda ayın sekiziydi ,dokuz marttada yarışma bitiyor
izmirligenc' Alıntı: yarin mi dier gunmu bitiyor modum Genişletmek için tıkla ... mesajı yazdığımda ayın sekiziydi ,dokuz marttada yarışma bitiyor