Maxicep mi Mynet mi anlamadım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
1 yılda 1000 kişiyle yattı gibi konular size ayıp geliyr ama anal seksin nasıl yapıldığı ya da erkeği azdırmanın yolları gibi konular cinsel sağlık bölümünde olduğundan hımmm normaldir diyosunuz bu biraz düşündürücü :hmmm

anal seks yada erkeği azdırmanın cinsel sağlıkla ilgisi ne arakdaşım gereksizse ahlak dışıysa tabi ki silinmesi lazım bu foruma her yaştan insan grubu girip bilgilerden faydalanıyor. +18 bölümü açın oraya yazılsın o zaman o tür konular. benim cinsel sağlık kısmına lafım yok lakin o azdırma, bin kişiyle yattı gibi kısımların ahalaka sığan bir tarafı mı var? buraya telefonuna oyun yüklemek isteyen 10-11 yasında bir çocugun bunları görmesi nasıl bir durumdur? telefon forumunda bunların olması gereksiz. bu kadar ahlak dısı seylerde yasaklanmalı!

sem_sen

Üye
anal seks yada erkeği azdırmanın cinsel sağlıkla ilgisi ne arakdaşım gereksizse ahlak dışıysa tabi ki silinmesi lazım bu foruma her yaştan insan grubu girip bilgilerden faydalanıyor. +18 bölümü açın oraya yazılsın o zaman o tür konular. benim cinsel sağlık kısmına lafım yok lakin o azdırma, bin kişiyle yattı gibi kısımların ahalaka sığan bir tarafı mı var? buraya telefonuna oyun yüklemek isteyen 10-11 yasında bir çocugun bunları görmesi nasıl bir durumdur? telefon forumunda bunların olması gereksiz. bu kadar ahlak dısı seylerde yasaklanmalı!
gir o bölüme bak bakalım

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
gir o bölüme bak bakalım

Burda siyah renkle işaret ettiğim yere bakacak olursan cinsel sağlıkla tamamen alakasız konuları görürsün ve bu konulara olan rağbeti bi tane 20 bini geçmiş... İlerki sayfalara bakmaya devam edersen sağlıka ilgisi olmayan birsürü konu görebilirsin...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Genel ahlaka saygı esas olmalı(elimde olsa hepsini silerdim :) ) ancak bu genel ahlakta biraz göreceli yani kim nasıl karar verecek biraz muamma. Birinin sil dediğine öbürü normal diyecek ve dananın kuyruğu kopcek.

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
1 yılda 1000 kişiyle yattı gibi konular size ayıp geliyr ama anal seksin nasıl yapıldığı ya da erkeği azdırmanın yolları gibi konular cinsel sağlık bölümünde olduğundan hımmm normaldir diyosunuz bu biraz düşündürücü :hmmm

burda sana katılıyorum kardeş, cinsel sağlık diye uygunsuz içerikler paylaşılıyor ama bilerek ama bilmeyerek bunu tabii ki tasvip etmiyoruz. O konulara baktıysan maxicep'liler orda da bunun yanlış olduğunu ifade etmiştir sadece bu konuda degil. iş tabii ki yönetimde yine

Corrupt

Corrupt

Üye
Mynet ne alaka :) hiç kullanmadım da

sem_sen

Üye

Burda siyah renkle işaret ettiğim yere bakacak olursan cinsel sağlıkla tamamen alakasız konuları görürsün ve bu konulara olan rağbeti bi tane 20 bini geçmiş... İlerki sayfalara bakmaya devam edersen sağlıka ilgisi olmayan birsürü konu görebilirsin...
o konulardan biri de revengeful'a ait yani bir moderatöre... Uygn olmasaydı silerdi herhalde öyle bir düşünceniz var ki isterseniz seks kelimesini de yasaklayalım insanlar kullanamasın biraz daha açık görüşlü olun tabi ki bundan kaatım kadınların iç çamaşırlarıyla dolaşması değil ama mesela bu konuları 10 yaşındaki bir çocuk görse nolacak hemen terbiyesi mi bozulacak rahat bırakın bazı konularda insanlar öğrensin ve son olarak yine söylüyorum hoşunuza gitmiyorsa kendi nedenlerinizi belirterek konuları şikayet edin bakalım kapanak mı konular

Placebo-

Placebo-

Üye
Aramızda türk örf ve adetleri çerçevesinde 'namus davası' diyerek kadın öldürebilecek insanlar var gibi.. :hmmm
Uygunsuz bulunursa silinir çok uğraşmayın.
Kimsenin haddi değil ve kimsede bakmak zorunda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt