Maxicep mi Mynet mi anlamadım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep mi Mynet mi anlamadım
Son zamanlarda "konu dışı" bölümüne çokça ahlâk dışı konular açılmaya başladı ve sayısı giderek artıyor !

Bilmem şu kişi kaç bin kişi ile yattı (özür dilerim)
Şu kişi günda bu kadar erkekle yattı
Şu kişi bilmem ne yaptı
Şu kişi göğüslerini söyle büyüttü böyle yaptı...

Bu şekilde ahlâk dışı yaşamları forumumuza taşıyarak haber diye (!) formu kirletmeyelim lütfen istirham ediyorum.

Yöneticilerin bu konuda hassas olmalarını bekliyorum belki de bu konular gözlerinden kaçmış da olabilir..

Herkese iyi forumlar diliyorum...

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
forumda ergenler ve ergen adayları oldukca fazla ve bu tur konuların acılması bu durumda normal :)

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
hay ağzına sağlık kardeşim

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
forumda ergenler ve ergen adayları oldukca fazla ve bu tur konuların acılması bu durumda normal :)

öyle ergenler var ama her kesimden var gençler var büyükler var hocalar var bayanlar var.

ahlâk dışı konuların böyle haber yapılıp paylaşılması forum yöneticilerince tartışılması mümkünse yasaklanması gerekiyor

sem_sen

Üye
o zaman size göre cinsel sağlık bölümü de mi olmasın bu ne ya ne çok abartmışsınız yönetim kural dışı bulmuyor ki silmiyo konuları rahatsız olduysanız da şikayet edin gereken yapılır

e.c

Üye
ben yapmam öyle şeyler abi merak etmeyin :)

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
sen de o zaman konu acmayıp konuyu okuyanlardansındır.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Kardeşim ahlak dışıysa girme konuya atla geç sen neden insanları engelleyecek yasaklar koydurmanın peşindesin.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
:hmmm

OğuzcanAbi

Üye
ahlak dışı değil bence.

FeC!

FeC!

Üye
o zaman size göre cinsel sağlık bölümü de mi olmasın bu ne ya ne çok abartmışsınız yönetim kural dışı bulmuyor ki silmiyo konuları rahatsız olduysanız da şikayet edin gereken yapılır

Arkadaşım adam haber diyor. Sen kalkmışsın Vinsel saglık falan. Saglık bolumune laf atmamıs adam. Okuyun biraz.

- - - Eklendi - - -

Yahu ahlak dışı degil demekle olmuyor. Türk toplum yapısına, Turk adetlerine uyuyor mu? Bir dusunun...

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi

cinsel sağlık, cinsellikle ilgili konulara eyvallah bilgi verirsin makbule geçer çok faydalı nitekim yüz yüze konuşamayacagin bir çok cinsel konuyu burda öğrenebiliyorsunuz.cinsel sağlığa dayalı konulara karşı değilim. ama sözkonusu konular ayrı ahlâk dışıdir. Töremize örfûmüze aykırı. .

codblackops2

codblackops2

Üye
Kesinlikle haklsınız cinsel sağlık bölümüne lafımız yok ama özellikle haber bölümünde afedersiniz 1 yılda 1000 kişi ile yattı vs.olmuyor.ayıp

sem_sen

Üye
Kesinlikle haklsınız cinsel sağlık bölümüne lafımız yok ama özellikle haber bölümünde afedersiniz 1 yılda 1000 kişi ile yattı vs.olmuyor.ayıp
1 yılda 1000 kişiyle yattı gibi konular size ayıp geliyr ama anal seksin nasıl yapıldığı ya da erkeği azdırmanın yolları gibi konular cinsel sağlık bölümünde olduğundan hımmm normaldir diyosunuz bu biraz düşündürücü :hmmm

TheCower

TheCower

Üye
Bura zaten teknoloji portalı. Adam buraya bilişim için gelecek bunları okumak için değil.

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi

bunu ifade etmek istiyorum. foruma çocuklar da giriyor.
simdi biri çıkacak diyecek ki çocuğun ahlaki bu haberler yüzünden mi bozulacak bir kamyon dolusu +18 siteler var diyecek...

ben de cevaben diyorum ki varsın olsunlar bize ne bizim maxicep'imiz kirlenmesin yeter

codblackops2

codblackops2

Üye
1 yılda 1000 kişiyle yattı gibi konular size ayıp geliyr ama anal seksin nasıl yapıldığı ya da erkeği azdırmanın yolları gibi konular cinsel sağlık bölümünde olduğundan hımmm normaldir diyosunuz bu biraz düşündürücü :hmmm

Orası aktif bir forum değil.en azından yeni mesajlar kısmında gözükmüyor
Zaten başlığın da da belli ''cinsel sağlık''.
Ama burası 'erotik paylaşımlar'bölümü değil.

sem_sen

Üye

Orası aktif bir forum değil.en azından yeni mesajlar kısmında gözükmüyor
Zaten başlığın da da belli ''cinsel sağlık''.
Ama burası 'erotik paylaşımlar'bölümü değil.
emin misin gözükmediğine ben görüyorum bazen

codblackops2

codblackops2

Üye

bunu ifade etmek istiyorum. foruma çocuklar da giriyor.
simdi biri çıkacak diyecek ki çocuğun ahlaki bu haberler yüzünden mi bozulacak bir kamyon dolusu +18 siteler var diyecek...

ben de cevaben diyorum ki varsın olsunlar bize ne bizim maxicep'imiz kirlenmesin yeter

Aynen siteler tek tek bozuluyor.Maxicep bari itibarını korusun.
Neyse bazı kişilerde ayıp kavramı diye birşey yok.2.5milyon üyenin olduğu forumda girme konuma diyor.
Tartışmaya gerek yok ceza almaya da..

- - - Eklendi - - -

emin misin gözükmediğine ben görüyorum bazen

Neyse ne kardeşim o konuları açanın ayıbıdır boşuna tartışmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt