Maxicep MaxiLig 2008-2009 Sezon Fikstür-Puan Durumu

Sponsorlu Bağlantılar

soner1987

Üye
benim bağlanmıyor, yaklaşık 2 saattir bağlanılıyor, diyor ancak bağlanmıyor...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Solda açma kapatma tuşu vardır. Ona basıp bağlantıyı kendin kes. Sonra bağlan de 5-6 dk içerisinde bağlanması lazım. ;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
2. Hafta macları
Van_hoijdonk(Kasımpasa) 2-2 Hellboy123(Genclerbırlıgı)
Hellboy123(Genclerbırlıgı) 5-2 Van_hoijdonk(Kasımpasa)

Namağlup ılerlıyorum Taraftara selam Gollere devam :D

Sunu belırtek ısterım msn de konusmustuk Van_hooijdonk arkadasımızın vızelerı oldugu ıcın sattlerımız uyusmadı cunku sabaha kdr ders calısmıs ,uyumamıs ve buyuk fedakarlık gosterıp bugun okuldan geldıgı gıbı macımızı yaptık kendısıne tesekkur ederım

FerreT

FerreT

Üye
Bu mertin geldiği yok :ss

ouSahin

ouSahin

Üye
Mert yarışmadan çekildigini söyledi...

MAXİLİG PUAN TABLOSU

FerreT

FerreT

Üye
O halde vakit kaybetmeden ve fikstür ilerlemeden birini almalıyız die düşünüyorum ?

canturgay

canturgay

Üye
Canturgay ( Vestel Manisaspor) 1-1 Salihyet (GençlerBirligi Oftaş)
Canturgay ( Vestel Manisaspor) 0- 0Salihyet (GençlerBirligi Oftaş)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi kalktım uykudan. Tekrar ders çalışmaya başlıyorum. Napalım maç bugünmüm bizde bugün oynamak zorundaydık. Ama maçtan tek hatırladığım beyaz renkli ve kırmızı renkli adamlar.Yazıları bile göremiyordum...

kurt bey

kurt bey

Üye
Puan tablosu tam bi facia düzenleyen arkadaş hemen gözden geçirsin:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mertin maçlarını herkes için 0-0 veya hükmen 3-0 olarak yazabiliriz. Veya merti fikstürden çıkartıp maç yapacak arkadaşları bay sayabiliriz?

Bana bay saymak daha mantıklı geliyor. Eğer sizde böyle düşünüyorsanız ona göre değiştiririm fikstürü akşama. ;)

Ayrıca bizim hellboy ile oynadığımız maça 30 saatlik uykusuzluk 6 km yol yürümek ( yollar kapalı olduğu için araç yoktu) olayları sonucunda oynadım. Başka zamanımız yoktu. Futbolcuları bile göremiyordum. 4 gol nasıl attım o da muamma. Zaten yediğim gollerin sadece 2 tanesi organizeydi. Kalanları defansta verdiğim toplar kalecinin kendi adamıma atıyorum diye hellboyun oyuncularına atması sonucunda oldu.

Puan durumu ise gerçekten facia. Neyin ne olduğunu pek anlayamadık ve işler gerçekten karışık duruyor. Doğru düzgün bir puan durumu yapmak lazım. ;)

FerreT

FerreT

Üye
Bence Puan Durumu Guzel duruyor :ss

canturgay

canturgay

Üye
hatalar var yalnızz..
beni oynadığım maç 4
2 galibiyet 3 beraberlik yazılmı...;)

kyoman

kyoman

Üye
evt bencede olmayan arkadaş yerine bay yazalım bu daha mantıklı. Puan cetveli güzel olmuş . Puan cetvelini bir üst konu şeklinde göstermek daha güzel olur bence .

--------------- Ekleme ---------------

Derbi maça hazır olun :box . TRABZONSPOR - VESTEL MANİSASPOR :oke:

canturgay

canturgay

Üye
ne derbisi yaww..benle dalga mı ...geçiyon.. :ehe

FerreT

FerreT

Üye
yanlış yazmış kyoman (Trabzonspor) - Hellboy123(Gençlerbirligi)
lider ile ikincinin maçı

canturgay

canturgay

Üye
hah şimdi olduuu... :D

Salihyet

Salihyet

Üye
Derbi maça hazır olun :box . TRABZONSPOR - VESTEL MANİSASPOR :oke:

Derbi; Aynı şehrin iki takımı arasında yapılan maça denir. ;) ama Maxicep de iki büyük takım karşılaştığı zaman buna derbi de denebilir en nihayetinde ;) ama önce final maçlarını bekleyin..

alemburda

alemburda

Üye
Umarım Başka Oyunlar Içinde Ag Oluşturursunuz :)

Salihyet

Salihyet

Üye
sanmıyorum ;) zaten bir çoğumuz turnuva için 08'i kurdu :ehe ama uygun gören ve oyuna gönül vermiş üyeler birleşip başka bir oyun için de aynı uygulamayı gerçekleştirebilir..

Üst Alt