Yunkaai Üye iyavuzoz' Alıntı: benim nick Lumia920 yarın sabah denk gelirsek oynarız Genişletmek için tıkla ... Yalnız ben erkenciyim 9 gibi oyunda olurum
iyavuzoz' Alıntı: benim nick Lumia920 yarın sabah denk gelirsek oynarız Genişletmek için tıkla ... Yalnız ben erkenciyim 9 gibi oyunda olurum
T i B i A M E Üye ßan yemesem bende katilirdim - - - Eklendi - - - revengeful sen singed ol sana 5 bonus vereyim beni yen
ßan yemesem bende katilirdim - - - Eklendi - - - revengeful sen singed ol sana 5 bonus vereyim beni yen
iyavuzoz Üye Konu Sahibi Weewoo' Alıntı: Yalnız ben erkenciyim 9 gibi oyunda olurum Genişletmek için tıkla ... vohuu sen naptın yahu belki girerim
Weewoo' Alıntı: Yalnız ben erkenciyim 9 gibi oyunda olurum Genişletmek için tıkla ... vohuu sen naptın yahu belki girerim
Revengeful Emekli Yönetici T i B i A M E' Alıntı: ßan yemesem bende katilirdim - - - Eklendi - - - revengeful sen singed ol sana 5 bonus vereyim beni yen Genişletmek için tıkla ... Singed olursam saldırmadan yenerim inan bana.. Seni kuleye fırlatmam yeterli.. Zaten tank olduğum için zor öldürürsün. Neyse, ben oyundayım şu an oyundayım nickler ne ?
T i B i A M E' Alıntı: ßan yemesem bende katilirdim - - - Eklendi - - - revengeful sen singed ol sana 5 bonus vereyim beni yen Genişletmek için tıkla ... Singed olursam saldırmadan yenerim inan bana.. Seni kuleye fırlatmam yeterli.. Zaten tank olduğum için zor öldürürsün. Neyse, ben oyundayım şu an oyundayım nickler ne ?
Revengeful Emekli Yönetici 12-0 yendim. Özellikle oyunu hemen bitirmedim. Biraz eğlenmek istedim o yüzden canım azken bile onu öldürmeye devam ettim Videolarda görürsünüz
12-0 yendim. Özellikle oyunu hemen bitirmedim. Biraz eğlenmek istedim o yüzden canım azken bile onu öldürmeye devam ettim Videolarda görürsünüz
Revengeful Emekli Yönetici Rün+Puan.. Ama rün ve puanlar birşey anlam ifade etmiyor. Bilek lazım bilek - - - Eklendi - - - 30 lvl olursanız elo hell'i görürsünüz - - - Eklendi - - - Beyler video paylaşımı iptal. videonun 2dk sı bile 3,95 gb olmuş - - - Eklendi - - - Başka adam yok mu yahu oynayacak ?
Rün+Puan.. Ama rün ve puanlar birşey anlam ifade etmiyor. Bilek lazım bilek - - - Eklendi - - - 30 lvl olursanız elo hell'i görürsünüz - - - Eklendi - - - Beyler video paylaşımı iptal. videonun 2dk sı bile 3,95 gb olmuş - - - Eklendi - - - Başka adam yok mu yahu oynayacak ?
Revengeful Emekli Yönetici Yemek söyledim. Gelsin yiyim sonrada cesaret arenası haritasında 1v1 yapalım ? - - - Eklendi - - - Şimdi senin kabiliyet puanı dağıtımına baktım ama 1 tane bile kataya uygun yk
Yemek söyledim. Gelsin yiyim sonrada cesaret arenası haritasında 1v1 yapalım ? - - - Eklendi - - - Şimdi senin kabiliyet puanı dağıtımına baktım ama 1 tane bile kataya uygun yk
iyavuzoz Üye Konu Sahibi burda yağmur gibi bişey olduğu için vınn çekmiyo ondan lag var bende girsem de oynayamıyom mobafire'dan baktım ben
burda yağmur gibi bişey olduğu için vınn çekmiyo ondan lag var bende girsem de oynayamıyom mobafire'dan baktım ben
Revengeful Emekli Yönetici mana, atak ve def puanları olan 3 sayfa var. Birinde bile ap puanı yok - - - Eklendi - - - benimkinden bak istersen KATARİNA sayfası
mana, atak ve def puanları olan 3 sayfa var. Birinde bile ap puanı yok - - - Eklendi - - - benimkinden bak istersen KATARİNA sayfası