MaxiCep - League Of Legends Grubu

Revengeful

Emekli Yönetici
Vladimiri ap-tank olarak kasacaksın zaten. Hem zor ölüyor Hemde ciddi zarar veriyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ks mi yapamıyor ? Vladimir zaten earlyde ks champı adam ölmeden önce q at sen öldür sonra dehşet kasılmış oluyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Sonunda eve interneti bağlattım. Ama bir arkadaş için hesabı Türkiye sv'sine geri aktardım. İsteyen eklesin beni arkadaş listesine, beraber oynarız. Ama önce alışmam lazım Uzun süredir oynamadım ve 30 lvl olduğum için sürekli 30 lvllar ile maç yapmak zorundayım Anca beraber oynarsak -30lara girebilirim

- - - Eklendi - - -

Nick: The Revengeful

- - - Eklendi - - -

Şimdi baktım ve 2 ay olmuş oynamayalı.. Ve saçma takımlar yüzünden kaybetmişim hep Özellikle son maçta ben vlad olduğum halde beni soraka ile top yapmama neden olan o takımı asla unutmam vladimir soraka top gider mi abi ya..

Revengeful

Emekli Yönetici
Sizinle oynayalım diyorum işte 30 olunca bir şey olduğu yok merak etme Takımın kötü ama sen iyi olan bile kaybettiğin an elo gidiyor.. Sinir bozucu.

- - - Eklendi - - -

Gelen yok mu yahu Fiora ya da Katarina olayım vs atalım

Revengeful

Emekli Yönetici
Gelmedi istek

- - - Eklendi - - -

Lumia920 sen misin ?

- - - Eklendi - - -

Maxicep diye takım oluşturdum. 30 olunca girersiniz belki Oyunlarda nickin başında Maxi Gözükecek

Yunkaai

Üye
Ben belki aksam girebilirim

Revengeful

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

Yavuz

Tepkiler: iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
aslında ben aldım da fotoşokla değiştirmiş

Revengeful

Emekli Yönetici
Adamı 3-4 defa 2 kulenin altında aldım sanırım

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Kuleler bozuktu

Revengeful

Emekli Yönetici
Katarina alacağımı söyledim sana ama sen gittin pant aldın Keşke Garen falan alsaydın

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
başka kullanamadığım için

Revengeful

Emekli Yönetici
Neyse arada ultimi engelledin o da iyidi.. Ama bilerek yaptığını sanmıyorum