Revengeful
Emekli Yönetici
Saldırı hızı ve can çalma onun en büyük silahı.. Bu yüzden bunlara yükleneceksin. Ama bot olarak saldırı hızı vereni alma. mr ya da armor veren bot tercihim. Can çalmak için yüksek damage veriyor olman lazım bu yüzden ad ağırlıklı bir build olmalı. Kana susamış al. Mahvolmuş kralın kılıcı da çok iyi bir item aatrox için. Can çalma, ad, hız, pasif herşey var.. Warmog çık oyunun sonlarına doğru. İstersen Koruyucu Melek de alabilirsin. 2 kere doğarsın bu sayede. Bir de takımda zilean varsa 3 kere doğarsın. Fazladan Yorick varsa 10 snlik tekrar doğarsın etti 4..Ruh gömleği(sanırım adı buydu) alırsan pasifine iyi gider, daha çok can dolar hem tekrar doğumda hemde w yeteğinde
Velet şampiyonları derken ? Bunu kendime hakaret sayarım..Aatrox = Xin Zhao = Darius
tam velet şampiyonları nerf is coming
becerememek ?
Velet şampiyonları derken ? Bunu kendime hakaret sayarım..
3üde kolay counterlanabilir champlar.. Hala beceremiyorsanız oyunu bırakın, boşa 30 olmuşsunuzdur..
Counterlamak kolay diyorsun bir yandan da güçlü ve çok kill alıyor diyorsun..
R tuşuna basılı tutarak sağ klik yapacaksınOPC doğru dedi ama sana hydra kanasusamış başta alman tavsiyem. Beyler 25lvl oldum ve shaco aldım size sorum var ulti atınca 2.shacoyu nası yönetcem?
- - - Eklendi - - -
Ayrıca katarinada önerimdir. Eğer mid gdrseniz ki tavsiyemdir çok fena kasarsnz. Çoğu kezde +600 ap kastm ultim tek vuruşu 1600 griyodu.
R tuşuna basılı tutarak sağ klik yapacaksın
Run olarak 2 sayfan var her run sayfasi icin 6300 odemen lazim
- - - Eklendi - - -
Ben 21 levelde run dizmeye basladim mesela
20 den sonra(özellikle ranked/derecelide) kata oynayamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?