Revengeful Emekli Yönetici Garene 2 inf nedir ya Trollemişsin 6 lvl olduğun için sorun yok ama +20 olsaydın takımın şikayet ederdi - - - Eklendi - - - O değil herkes trollemiş.. - - - Eklendi - - - Ashe 2 bot almış. Cait 1 tane bile almamış. (2 adc var onu saymıyorum bile) nida trinity kasmış..
Garene 2 inf nedir ya Trollemişsin 6 lvl olduğun için sorun yok ama +20 olsaydın takımın şikayet ederdi - - - Eklendi - - - O değil herkes trollemiş.. - - - Eklendi - - - Ashe 2 bot almış. Cait 1 tane bile almamış. (2 adc var onu saymıyorum bile) nida trinity kasmış..
OPC Üye Oyunu daha hiç bilmiyorum arkadaşlarım da o kadar bilmiyor daha zaman var öğrenmeye Ama bu oyun benim için bayağı iyi oldu afk da vardı bizim takımda
Oyunu daha hiç bilmiyorum arkadaşlarım da o kadar bilmiyor daha zaman var öğrenmeye Ama bu oyun benim için bayağı iyi oldu afk da vardı bizim takımda
Revengeful Emekli Yönetici Mutlu bana birşey oluyor Mutlu ! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Sihirdar Vadisinden aşırı sıkıldım ya Paso Cesaret Arenası
Mutlu bana birşey oluyor Mutlu ! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Sihirdar Vadisinden aşırı sıkıldım ya Paso Cesaret Arenası
Türe Üye Revengeful' Alıntı: Mutlu bana birşey oluyor Mutlu ! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Sihirdar Vadisinden aşırı sıkıldım ya Paso Cesaret Arenası Genişletmek için tıkla ... Adam asmis aga
Revengeful' Alıntı: Mutlu bana birşey oluyor Mutlu ! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Sihirdar Vadisinden aşırı sıkıldım ya Paso Cesaret Arenası Genişletmek için tıkla ... Adam asmis aga
Revengeful Emekli Yönetici C'mon ! - - - Eklendi - - - Oyuncu bilgilerini oto yükleyen bir site Ben EU svsinde iken benide almış http://www.lolking.net/summoner/eune/30748419 - - - Eklendi - - - Rakip öldürmek için ultilerini harcadıktan sonra küllerimden yeniden doğmak paha biçilemez
C'mon ! - - - Eklendi - - - Oyuncu bilgilerini oto yükleyen bir site Ben EU svsinde iken benide almış http://www.lolking.net/summoner/eune/30748419 - - - Eklendi - - - Rakip öldürmek için ultilerini harcadıktan sonra küllerimden yeniden doğmak paha biçilemez
iyavuzoz Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: O değilde hesapta bir sürü RP birikti ama alacak birşey yok Genişletmek için tıkla ... abi abi abi abi nolur abi abi
Revengeful' Alıntı: O değilde hesapta bir sürü RP birikti ama alacak birşey yok Genişletmek için tıkla ... abi abi abi abi nolur abi abi
Revengeful Emekli Yönetici Ya şu Draven için yeni bir skin gelse ya.. 1 skin var o da berbat. Draven havasını yaşatmıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya şu Draven için yeni bir skin gelse ya.. 1 skin var o da berbat. Draven havasını yaşatmıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyavuzoz Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Ya şu Draven için yeni bir skin gelse ya.. 1 skin var o da berbat. Draven havasını yaşatmıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Revengeful' Alıntı: Ya şu Draven için yeni bir skin gelse ya.. 1 skin var o da berbat. Draven havasını yaşatmıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Revengeful Emekli Yönetici - - - Eklendi - - - http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2572708 - - - Eklendi - - - Takımımda afk olmasına rağmen (oyun bitmeden önce geldi adam..) pentamıda attım oyunuda kazandım - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Draven skini kötü.. Daha iyi yapmalılardı
- - - Eklendi - - - http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2572708 - - - Eklendi - - - Takımımda afk olmasına rağmen (oyun bitmeden önce geldi adam..) pentamıda attım oyunuda kazandım - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Draven skini kötü.. Daha iyi yapmalılardı
MrTech Üye Revengeful' Alıntı: iBlitzcrank aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bende az sonra geliyorum abi bi yardım edersin di mi
Revengeful' Alıntı: iBlitzcrank aldım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bende az sonra geliyorum abi bi yardım edersin di mi