Türe Üye Spectua' Alıntı: Ashe boş karakter kasilamadigi zaman tek yiyor Renekton cok fena ya onu da acmak istiyoruum Genişletmek için tıkla ... Aynen ya cok güçlü -.-
Spectua' Alıntı: Ashe boş karakter kasilamadigi zaman tek yiyor Renekton cok fena ya onu da acmak istiyoruum Genişletmek için tıkla ... Aynen ya cok güçlü -.-
Ulysseus Üye Türe' Alıntı: Aynen ya cok güçlü -.- Genişletmek için tıkla ... Karsinda o varsa ne yapip ne edip kastirtmayacaksin ona 1 kere adam almasi yetiyor zaten sonra durdurmak imkansiz
Türe' Alıntı: Aynen ya cok güçlü -.- Genişletmek için tıkla ... Karsinda o varsa ne yapip ne edip kastirtmayacaksin ona 1 kere adam almasi yetiyor zaten sonra durdurmak imkansiz
Türe Üye Spectua' Alıntı: Karsinda o varsa ne yapip ne edip kastirtmayacaksin ona 1 kere adam almasi yetiyor zaten sonra durdurmak imkansiz Genişletmek için tıkla ... Kertenkele
Spectua' Alıntı: Karsinda o varsa ne yapip ne edip kastirtmayacaksin ona 1 kere adam almasi yetiyor zaten sonra durdurmak imkansiz Genişletmek için tıkla ... Kertenkele
Türe Üye Spectua' Alıntı: Tresh i cok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... o da çok iyi gibi geldi bana
Revengeful Emekli Yönetici Spectua' Alıntı: Karsinda o varsa ne yapip ne edip kastirtmayacaksin ona 1 kere adam almasi yetiyor zaten sonra durdurmak imkansiz Genişletmek için tıkla ... İmkansız mı pehhh
Spectua' Alıntı: Karsinda o varsa ne yapip ne edip kastirtmayacaksin ona 1 kere adam almasi yetiyor zaten sonra durdurmak imkansiz Genişletmek için tıkla ... İmkansız mı pehhh
Ulysseus Üye Revengeful' Alıntı: İmkansız mı pehhh Genişletmek için tıkla ... Genellikle oyle ama Abi bana onerebilecegin guclu bi ap karakter var mi
Revengeful' Alıntı: İmkansız mı pehhh Genişletmek için tıkla ... Genellikle oyle ama Abi bana onerebilecegin guclu bi ap karakter var mi
Revengeful Emekli Yönetici Spectua' Alıntı: Genellikle oyle ama Abi bana onerebilecegin guclu bi ap karakter var mi Genişletmek için tıkla ... Bence en iyi ap Fizz. Resimde gördüğün mf ve corkiye tek attım sürekli. Maokai yani tanka ise 2-3
Spectua' Alıntı: Genellikle oyle ama Abi bana onerebilecegin guclu bi ap karakter var mi Genişletmek için tıkla ... Bence en iyi ap Fizz. Resimde gördüğün mf ve corkiye tek attım sürekli. Maokai yani tanka ise 2-3
Ulysseus Üye Revengeful' Alıntı: Bence en iyi ap Fizz. Resimde gördüğün mf ve corkiye tek attım sürekli. Maokai yani tanka ise 2-3 Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler :-)
Revengeful' Alıntı: Bence en iyi ap Fizz. Resimde gördüğün mf ve corkiye tek attım sürekli. Maokai yani tanka ise 2-3 Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler :-)
RecepBerkA Üye shyvana başta rakibi eziyo eğer diğerleride kastırmazsa tf de ezer ama bir tanesi bile kasılırsa tf de shy tırt oluyo kendimden biliyom
shyvana başta rakibi eziyo eğer diğerleride kastırmazsa tf de ezer ama bir tanesi bile kasılırsa tf de shy tırt oluyo kendimden biliyom
Ulysseus Üye RecepBerkA' Alıntı: shyvana başta rakibi eziyo eğer diğerleride kastırmazsa tf de ezer ama bir tanesi bile kasılırsa tf de shy tırt oluyo kendimden biliyom Genişletmek için tıkla ... Tf ne
RecepBerkA' Alıntı: shyvana başta rakibi eziyo eğer diğerleride kastırmazsa tf de ezer ama bir tanesi bile kasılırsa tf de shy tırt oluyo kendimden biliyom Genişletmek için tıkla ... Tf ne
Revengeful Emekli Yönetici Türe' Alıntı: Simdi girecem online olan varsa oynayak Genişletmek için tıkla ... gel