Jaxi neden rp le actiiiiin iyimisin Ben yeni morganayi actim vuhuuu super karakter kuzenimin carindan da veigar oynadim Ip biriktirip veigar acicaam Bu yeni gelen karakter Treshi acan varmii
bikere lol velet ve hack bulundurmaz dünyanin en iyi ve en çok oynanan oyunu seçildi sabah 6 dan aksam 12 ye kadar oynadiğim oldu hiç mi bikilmaz bu oyundan ya yenilsende üzülmüyorsun kaybetsende çünkü takim oyunu bencillik yok kop kop
- - - Eklendi - - -
hangi oyun 2 takimi karsilastirip kazanana 40 bin dolar verir? Ve her ay turnuvalar oluyor
yok yok çağırdım baronun önüne thresh abisiyle geldi bizim bi arkadaş dayanamadı Ne diyo abi bunlar dedi daldı üstlerine sonra kha zix bir kaçmış aboov açtım ultiyi onu kovalıyorum bir zıpladım kafasına fışşık fışşık diye kestim 3-4 vuruşta öldü yavrucak sonra hemen harita kaymaya başladı meğersem oyun bitmiş
Sihirdarlar,
Kış mevsiminin artık son ayına giriyoruz. Özellikle de üniversitelerin ve diğer eğitim kurumlarının tatil dönemine girdiği bu soğuk havalarda içinizi ısıtacak indirimlerimize devam ediyoruz. İşte karşınızda 31 Ocak 23:59’da başlayacak, 3 Şubat 23:59’da sona erecek ve de sadece Türkiye sunucusunda geçerli olmak üzere %50 RP indirimiyle alabileceğiniz şampiyonlar:
Zed
Elise
Darius
Varus
Fiora
Ziggs
Bunun yanında sizlere aşağıda adı geçen kostümleri de %50 indirimle sunuyoruz. Bu indirim de sadece Türkiye sunucusu için geçerlidir:
Muay Thai Lee Sin
Başkumandan Katarina
Buz Kraliçesi Janna
Demirpul Shyvana
Eşkıya Fiddlesticks
Deli Şapkacı Shaco