MaxiCep Kullanma Kılavuzu / Maxi_SSS (Sık Sorulan Sorular)

Sponsorlu Bağlantılar

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
Uyelik iptali icin mesaj yolladim ama iptal etmemisler... Ne yapmam gerek????

Kendını uzun surelı banlayabılırsın. Yada gırmek ıstemıyorsan gırmezsın bu kadar basıt.. Basına sılah dayayıp zorla maxıcep e gırmenı mı ıstıyorlar? Oyle bır durum varsa polıs asker jandarma bılumun guvenlık guclerıne haber vermelısın.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
teşekkürler

wodo18

Üye
önceden bir konu açtım Mesela onu nasıl bulacam geri ?

CABBAR

CABBAR

Üye
Profile müzik yükledim arkadaşlar çalmıyor. Neden olabilir ki? Linki herhangi bir indirme sitesinden kopyalamadım NR1'de dinlediğim müziğin linkini profilimde ki "profil müziği" yazan yere kopyaladım ama çalmıyor. Birkaç farklı siteden kopyaladım yine olmadı ne yapmam gerek?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
önceden bir konu açtım Mesela onu nasıl bulacam geri ?

Profiline gir ve tüm konuları'na tıkladığında karşına çıkar.
http://www.maxicep.com/search.php?do=finduser&userid=2201088&contenttype=vBForum_Post&starteronly=1
Profile müzik yükledim arkadaşlar çalmıyor. Neden olabilir ki? Linki herhangi bir indirme sitesinden kopyalamadım NR1'de dinlediğim müziğin linkini profilimde ki "profil müziği" yazan yere kopyaladım ama çalmıyor. Birkaç farklı siteden kopyaladım yine olmadı ne yapmam gerek?

Burdan upload edersen profiline ekleyebilirsin. eklediğin http link sonunda
.mp3 olması gerekir.

CVenturas

CVenturas

Üye
Arkadaşlar acaba forumda mesaj yazdığım konulara cevap gelirse nereden buna bakacağım. Normalde diğer forumlarde cevaplanan mesajlar veya güncellenen konular diye bir yer oluyor ama ne mobil sürümde ne de masaüstü sürümünde buna rastlayamadım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Ozan

Ozan

Admin
Konulara cevap yazarken abone olabilirsiniz veya forum ayarlarında, cevap yazdıgım her konuya otomatik abone ol secenegini seçerek, panelden abone oldugunuz konuları takip ederek bunu saglamaktasınız. İlerleyen zamanlarda, dediginiz sekilde kısayollar olusturmayı düşünüyoruz . Saygılar

sinan627

sinan627

Üye
saolun

MaxipmaN

Üye
konudaki linkleri eklenmiş dosya olarak yani direkt link olarak paylaşım yapabilir miyim ? yapılırsa nasıl yaparım ?

istillalive

istillalive

Üye
Özel mesajlarda toplam 2 mesaj saklama hakkım oldugu yazıyor. bunu yükseltmenin bir çaresi yok mu acaba? yada ben mi bulamıyorum.

istillalive

istillalive

Üye
Özel mesajlarda 2 tane mesaj depolama hakkım varmış. bu sayıyı yükseltme olanağım var mı acaba?

Süleyman

Süleyman

Üye
rütben arttıkça o da artar.

sanal hacker

sanal hacker

Üye
yav ben ndn yeni konu açmyorum mesaj paneli soluk tklnmyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

blackcemre

Üye
Mesala bir konuya mesaj attığında yazdığım yazının altında yaptığım cfw vs konuların ismini ve linki ni eklemek istiyorum nasıl olur?

murat.122a

murat.122a

Üye
çok güzel olmus eline koluna sağlık.keske birde video paylasım bölümü açılsa

fethin

Üye
ya ben vidyolari acmyrum pencere sinirna ulasildi dyo ne yapmam gerekyo nasil kapaticm bu pencereleri

kesskinn

kesskinn

Üye
Güzel bi derleme olmuş.emeğinize sağlık..

tevfikgoksu1976

Üye
nokıa e72 cep telefonuma foreca weather turku yukleyemıyorum yardımcı olursanız sevınırım.

Üst Alt