Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep kullancıları hangi Symbian ^3 modelini kullanıyor,hangisi daha yaygın forumda ?
Sponsorlu Bağlantılar
PriZm
Üye
konu sahibi baksın o oyu verene her kimse çıksın her mesajına teşekkür edecem
S.E.C.R.E.T
Üye
E6 ilk oyu aldı saygılar .
MertcaN9
Üye
Konu Sahibi
kim attı o ilk oyuuu konuyu açtığım günden beri bekliyorduk o oyuuuu
.eRCaN.
Üye
Baktılar E6'ya oy verecek olan yok. Birileri sahte üyelik açıp o hesapla verdi herhalde.
geleceğe gerek yok şimdiden çağın teknolojisi. ben kullanıyorum çevremde N9 dan 701'e bir çok NFC kullanan kişiler var arkadaşım eğer gün olur bir gün sende bu teknolojiden faydalanırsan anlarsın ne kadar güzel olduğunu
geleceğe gerek yok şimdiden çağın teknolojisi. ben kullanıyorum çevremde N9 dan 701'e bir çok NFC kullanan kişiler var arkadaşım eğer gün olur bir gün sende bu teknolojiden faydalanırsan anlarsın ne kadar güzel olduğunu
oyun oynamak ile başlayın derim son derece keyifli oluyor. lakin 701 de NFC de kasılmalar oluyor ara sıra arkadaşım da yaşadık bunu çünkü ama bilmiyorum cihazdan cihaza değişebilir
oyun oynamak ile başlayın derim son derece keyifli oluyor. lakin 701 de NFC de kasılmalar oluyor ara sıra arkadaşım da yaşadık bunu çünkü ama bilmiyorum cihazdan cihaza değişebilir