Mr.Pro Üye bi sorum olucak mesela eklenti özelliği açıldı diyelim mobilde nasıl ekliycez Oğuzhan' Alıntı: Vardi bir aralar eklenti hakkim. Simdi uctu uctu kus uctu, yandi yurek tutustu... Genişletmek için tıkla ...
bi sorum olucak mesela eklenti özelliği açıldı diyelim mobilde nasıl ekliycez Oğuzhan' Alıntı: Vardi bir aralar eklenti hakkim. Simdi uctu uctu kus uctu, yandi yurek tutustu... Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye batu_3334' Alıntı: bi sorum olucak mesela eklenti özelliği açıldı diyelim mobilde nasıl ekliycez Genişletmek için tıkla ... Eklenti özelliğu mobil temada mevcut. Javascript olan tarayıcılar yükleyebiliyor.
batu_3334' Alıntı: bi sorum olucak mesela eklenti özelliği açıldı diyelim mobilde nasıl ekliycez Genişletmek için tıkla ... Eklenti özelliğu mobil temada mevcut. Javascript olan tarayıcılar yükleyebiliyor.
Silinen Üye 2505573 Kapalı Hesap Revengeful' Alıntı: Teşekkürler admin abi Genişletmek için tıkla ... emzik nedir yaw
Mr.Pro Üye yalnız ben symbüam kullanıyorum MrExelance' Alıntı: bi git yav Genişletmek için tıkla ... :biberon:
Silinen Üye 2505573 Kapalı Hesap batu_3334' Alıntı: yalnız ben symbüam kullanıyorum :biberon: Genişletmek için tıkla ... dostum biberon yazmakla olmuyo ama lightbrowser yerine opera mobile kullan opera mini degil cunku opera mobilede flash destegi var
batu_3334' Alıntı: yalnız ben symbüam kullanıyorum :biberon: Genişletmek için tıkla ... dostum biberon yazmakla olmuyo ama lightbrowser yerine opera mobile kullan opera mini degil cunku opera mobilede flash destegi var
Mesut Aktaş Emekli Yönetici batu_3334' Alıntı: ama youtubedeki videoları flsshla açmıyor Genişletmek için tıkla ... yetkin olmadığı için flashmış eklentiymiş bunları dert etmene gerek yok
batu_3334' Alıntı: ama youtubedeki videoları flsshla açmıyor Genişletmek için tıkla ... yetkin olmadığı için flashmış eklentiymiş bunları dert etmene gerek yok