MaxiCep Kampanya SMS Grubumuza Hoşgeldiniz * GÜNCELLEME * ( Kampanyalar SMS'le Cebinizde )

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiCep Kampanya SMS Grubumuza Hoşgeldiniz * GÜNCELLEME * ( Kampanyalar SMS'le Cebinizde )
Arkadaşlar MaxiCep GSM Operatörleri Bölümü olarak, Tüm Operatörlerin anlık Kampanyaları için SMS Grubumuz kuruldu. SMS Grubumuza katılmak için yapmanız gereken PM ile telefon numaranızı iletmek ya da Kampanya SMS Grubu Numarasına KAYIT üye isminiz( ÖRN: KAYIT tksharmely ) yazarak gönderebilir ve Kampanyalardan anında haberdar olmak.

Kampanya SMS Grubu mesaj Numarası: 0534 636 06 73'dür.
Kampanyalarda size gelecek olan SMSler Gönderimi tamamen ücretsiz olup MaxiCep üyelerine özeldir.

KAMPANYA SMS GRUBUNDAN SADECE TURKCELL aboneleri yararlanabilmektedir.

Yenilikler:

* Kampanya SMS Grubumuzdan faydalanabilmek için en az 50 mesaj sayınız olması gerekmektedir.

*50 Mesajı bulunmayan üyelerimiz kayıt olsalar dahi Turkcell Kampanya haberleri gönderilmeyecektir.

*Daha önce kaydı bulunup, 50 Mesajı olmayan üyelerimizin kayıtları silinecek ve 50 mesaja ulaşmaları halinde
kayıtları yenilenecektir. Buna dair 50 mesaja ulaşan üye tekrardan kayıt olması gerekecektir.

*Forumda 25 günden daha fazla aktiflik göstermeyen üye, Kampanya SMS Grubundan çıkartılacaktır. Daha önce üye olmuş ve aktiflik süresi 25 günü aşan üyeler silinecektir.

Bilgilerinize...

• Beğen
Tepkiler: LAZOFLU, mekanik, mbemurat ve 3 diğerleri

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
iyiymiş hatta çok güzel ama ücretlendirme nasıl olacak

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamamen ücretsiz olacak elbette :) MaxiCep üyelerine özel :)

cool_eagle

Üye
spam falan gelmesin :P
çok teşekkürler :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kampanya dışı hiç bir SMS gönderilmeyecektir :oke:

cool_eagle

Üye
bence herkes kendi operatörünün smslerini alsın.
yani ben turkcell kullanıorum sadece turkcell gelsin diğerleri işime yaramaz ki

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avea abonelerine Avea Kampanyaları
Turkcell abonelerine Turkcell Kampanyaları
Vodafone abonelerine de Vodafone Kampanyaları SMS ile duyurulacaktır.

cool_eagle

Üye
böle daha güzel ;)

donjuresh

Üye
turcell gurubu için sms gönderdim :oke:

bungee

Üye
Benim cep telefonum yok. Gruba üye olmak istiyorum. Turk telekom aboneleri üye olabilir mi? Arayarak mı bildireceksiniz kampanyaları.

Her gruba üye olmak, her önde gidenle (bkz. tksharmely, piri.reis... ) msn'de konuşmak istiyorum. Telefonumda tonla kazan olmasa bile yine de aranmak istiyorum. Ne olur acil yardım. (one more arkadaşımıza selamlar:islik)

:ehe:ehe:ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maalesef bu kadar çok isteği karşılayamıyoruz :) Kolay şeyler isteyiniz mümkünatı varsa. Yoksa artık mecburen isteklerinizi yapacağız :bigstar: Siz bizim hocamızsınız :) Sİze her şey feda olsun :)

Benim cep telefonum yok. Gruba üye olmak istiyorum. Turk telekom aboneleri üye olabilir mi? Arayarak mı bildireceksiniz kampanyaları.

Her gruba üye olmak, her önde gidenle (bkz. tksharmely, piri.reis... ) msn'de konuşmak istiyorum. Telefonumda tonla kazan olmasa bile yine de aranmak istiyorum. Ne olur acil yardım. (one more arkadaşımıza selamlar:islik)

Grup numarasına SMS GÖnderen arkadaşlarımınız Grup Üyelikleri yapılmış olup, bilgilendirme mesajları gönderilmiştir ;)

cool_eagle

Üye
Bir öneride bulunmak istiyorum. Herkese kendi operatörünün kampanya bilgileri yollanacağı için numarasını taşıyan arkadaşlar hangi operatörde olduğunu bildirsin bence bölece karışıklık önlenmiş olur.

--------------- Ekleme ---------------

biraz dalga geçme havası sezdim:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) Bungee hocam ile aramızdaki samimiyetten arkadaşlar :) Yanlış anlaşılmasın ;)

cool_eagle

Üye
Onunla dalga geçmediğimi bir tek o farkettiğinden olabilir.:deal:

o sizin aranızdaysa biz karışmayalım :P:

--------------- Ekleme ---------------

Bir öneride bulunmak istiyorum. Herkese kendi operatörünün kampanya bilgileri yollanacağı için numarasını taşıyan arkadaşlar hangi operatörde olduğunu bildirsin bence bölece karışıklık önlenmiş olur.
bu msjı kimse okumamış yaaw

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
güzel kampanya :maxicep:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çok Güzel Bİr Uygulama Bence Aklınıza Sağlık Ben Uyelık Başvurusu Yaptım:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu arada Numarasını taşıtan var mı? Her operatörün kampanyaları ayrı olarak gidecektir. Yani Turkcell'in yaptığı kampanya Avea kullanıcısına gönderilmeyecek.

Numarasını taşıtan var mı?

Üst Alt