Maxicep Java Eklentisi Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Java Eklentisi Nedir?
Bugün her zaman yaptığım gibi siteyi Chrome ile açtım ama baktım java eklentisi çalıştırılsın mı diye uyardı tabi bende bildiğim site elbette çalıştır dedim ama hata alıp duruyorum üstüne birde Avira java eklentisinin çalıştırdığı vbs scriptini virüs olarak görüyor.

Bir yerde virüs kaptık desem şimdiye kadar sadece maxi'de uyarı çıktı neyin nesidir bu eklenti konusu açıldıysa baktım bulamadım.

STaT!C

STaT!C

Üye
bende de çıktı o uyarı java güncellemesi yapıyor. Sonuç ne olacak bakalım.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende de windows script host "dosyaya yazma başarısız oldu" diyor.birtek maxicepi açınca :hmmm

STaT!C

STaT!C

Üye
Aynen Bende De Bu Sorun var Şimdi:off:

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
ben hala çözemedim hangi sayfaya girsem hata iletisi alıyorum windows tarafından birde arada avira zararlı yazılım uyarısı veriyor.

STaT!C

STaT!C

Üye
Hata Bu Edit, Alıntı Yapılmıyor Takılıp Kalıyor Bu Şekil Paylaşıyorum. Son Sürüme Güncelledim.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende antivirüs falan kurulu degil.bu virüs de degil çünkü diger hiçbir sitede bu hatayı vermiyor.birde sabah girdigimden beri maxicepin agzı burnu kaymış durumda.agzı burnu kaymış derken bunlardan bahsediyorum:
mesela burada konu ile alakalı etiketler uçmuş.

burada da cevaplama bölümü gitmiş.

----------Eklendi @ 12:34:45 ---------- Yazıldı @ 12:33:27 ----------

Hata Bu Edit, Alıntı Yapılmıyor Takılıp Kalıyor Bu Şekil Paylaşıyorum. Son Sürüme Güncelledim.
bende nesne gerekli degilde dosyaya yazma başarısız oldu diyor.yani benzeri hata bende de var.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle hata üstelik söylediği yerde ki dosyayı açıp içine baktığın da bir exe dosyası çalıştırmak istediğini görüyorsun, neyin nesidir bu script dosyası smile'lar da aşağı kaymış bende cevapla butonu da kaymış

mangdaşire

mangdaşire

Üye
birde indirme yapmaya çalışıyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorunlar bende de var bende ki avira virüs değilde zararlı yazılım diyor, bir daha çıkınca ss alır eklerim.

Uruloki

Uruloki

Üye
dün siteye girmeye çalıştığımda 502 ve 503 hatasını verdi şimdi mobil sitedeyim çok garip olmuş yazılar kalın sanki tüm konular güncelmiş gibi gözüküyor berbat bir durum

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
dün bende de 503 hatası verdi düzeldi dün gece de birşey yoktu bu sabah oldu ne olduysa, şimdilik avira uyarı vermiyor ama windows hata iletileri almaya devam ediyorum sitede dolaştıkça her sayfada çıkıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Virüs girmiş siteye öyle sanıyorum :hmmm . Bende de hatalar var. Yani bugün itibariyle herkeste hata çıkıyor.

STaT!C

STaT!C

Üye
sanırım siteyle alakalı bir durum diğer sitelerde hata falan vermiyor acaba yeni tasarımın gelmesiyle alakalı mı bir durum ki ?

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
sunucuya virüs mü girdi acaba, herkeste de ayı dosya ismiyle uyarı veriyor Q7J5P8A8.vbs dosyası temp içinde.

Nef'i

Nef'i

Üye
ben firefox 5 kullanıyorum hiç bir sorun yok
ama bende java 'da kurulu değil :ehe

caglet

caglet

Üye
Bendede aynısı oldu sonra ordaki her zaman çalıştıra bastım ama bu seferde cevapla-gelişmiş yazısının yerleri saçma sapan yerlerde oldu GELİŞMİŞ açınca zaten herşey birbirine giriyor...

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
aynı hata ff ile siteyi açarken de çıkıyor neyin nesidir bu java eklentisi merak ettim açıkçası sadece burada var portal da yok forum da var ve forumun bazı yerleri halen yamuk, sunucuya virüs bulaşmıştır demiştim ama olmaz öyle olsa portal da da aynı hata olur forum da kullanılan bir eklenti yapıyor heralde.

bu arada tarayıcıyı kapatıp tekrar açıp siteye girdiğim de yukarıda ki java çalıştırma uyarısı alıyorum.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sorunu incelemeye aldık arkadaşlar, sabah bir sorun yoktu ne olduysa öğlen olmaya başladı.

'Patron

'Patron

Üye
evet konu cevaplama paneli bende de öyle :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt