Maxicep izdivaç sevgilisi olmayan kalmasın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
erkekler ve kızlar katılcak tabiki
erkekler ve eşekler katılsa onun adı izdivaç olmaz zaten :D

kaç zamandır buralardasın şu işin presedürünü öğren arkadaşım ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: arslansem

arslansem

arslansem

Üye
:kop:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bende katılmak istiyorum, eglence maksatında

isim gerekiyorsa ekleriz

Boy: 1.56
Kilo: 55 :ehe
Hobiler: Müzik dinlemek , favori filmleri tekrar tekrar izlemek , arkadaşlarla oyunlar oynamak (satranç felan) , bunlar bazıları daha çok var
Sosyal aktiviteler: Resim , boyama (örneğin bulduğum kesilmiş düz tahtaları renk renk boyuyorum) , fazla olmasa bile gezilere katılıyorum , az çok ne varsa
Kişisel özellikler : Genellikle içine kapanık biriyimdir kimse kolay kolay konuşamaz benle , birisiyle konuşmaya başladım mı 1 saat bırakmam , enerji doluyum
Uğraşlar: Bilgisayar teknisyenliği , ustalık , kola , film , yükleme işlemleri , programlama

valla aklıma ne gelirse yazdım hobiler v.s bu beni daha iyi tanımanızı sağlar eglence olsun , kimse bir birine laf atmasın , ben katılıyorum :heyo:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
lan bütün özelliklerimi sayıp da ne olacak epi topu birkaç gün sevgili olacaz özel mesajla canım cicim diyecez, hoş olacaz sonra bitecek nedir yani sanki evlenecez. (benim gibi düşünen kız varsa pm atsın birkaç gün sanal sevgili oluruz :d: )

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
eglence maksadı abi

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:d::d::d::d:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
:allalla::allalla:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bir tane kız yok. Ne kadar komik ya. Bu arada kız olsam "xlience" talibim:)

----------Eklendi @ 12:48:28 ---------- Yazıldı @ 12:48:09 ----------

bir tane kız yok. Ne kadar komik ya. Bu arada kız olsam "xlience" talip olurdum:)

fireman87

fireman87

Üye
Sizde ne kız meraklısı çıktınız birader :aha:

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
aslında forumda arası kızlarla iyi olan konuya çeksin ordanda o diğer arkadaşlarına söylese güzel olur

finike_ru

finike_ru

Üye
kim var :d

.BlueTR

.BlueTR

Üye
hiç kız yok çünkü kimsenin ihtiyacı yok :D
herkesin vardır mutlaka:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tvlerden sonra maxıye de ulastı :ehe:ehe

greenmile

greenmile

Üye
Bende katılmak istiyorum, eglence maksatında

isim gerekiyorsa ekleriz

Boy: 1.56
Kilo: 55 :ehe
Hobiler: Müzik dinlemek , favori filmleri tekrar tekrar izlemek , arkadaşlarla oyunlar oynamak (satranç felan) , bunlar bazıları daha çok var
Sosyal aktiviteler: Resim , boyama (örneğin bulduğum kesilmiş düz tahtaları renk renk boyuyorum) , fazla olmasa bile gezilere katılıyorum , az çok ne varsa
Kişisel özellikler : Genellikle içine kapanık biriyimdir kimse kolay kolay konuşamaz benle , birisiyle konuşmaya başladım mı 1 saat bırakmam , enerji doluyum
Uğraşlar: Bilgisayar teknisyenliği , ustalık , kola , film , yükleme işlemleri , programlama

valla aklıma ne gelirse yazdım hobiler v.s bu beni daha iyi tanımanızı sağlar eglence olsun , kimse bir birine laf atmasın , ben katılıyorum :heyo:

uğraşlarına bittim:ehe

buketcik

buketcik

Üye
ay bensiz olmas burası bende geldim ne oluyor burda bakimmm:aha:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
çok isterdim ama mazi kalbimde yaradır :pro:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu konu sayesinde evlenn olsa ilginç olurdu. torunlarına anlatırlardı ilerde:D:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt