Haber maxicep için yaptığım telefon kıyaslama programı(sürekli güncellenecek) içeri!!

King_ata

Üye
    Konu Sahibi
maxicep için yaptığım telefon kıyaslama programı(sürekli güncellenecek) içeri!!
programın kullanımı:a bölümünümn altındaki checkbozxu işaretleyin ve a bölümüne özelliklerininn listelenmesini istediğiniz teli seçin işareti kaldırın ve b bölümüne eklemek istediğiniz teli seçin
ilgilenenler konuyu takip etsin
yayınlanacak ve yayınlanmış tüm sürümlerin rar şifresi:maxicep
-------------------------------------------------------------------------
telefon kıyaslama v1.1 sürümü
neler yeni?
*gereken hata düzelmesi yapılmıştır arkadaşlar artık programıkullanabilirsiniz hatanın nedeni bulundu ve düzeltildi artık çalışıcağına %100 eminim @Mesut Aktaş @mısto61 @messevim @-Empat- @Baskentliia programı denemek isteyen herkes konuya davetlidir yeni sürüm link hatasız sürüm

Son düzenleme:
Tepkiler: KinG CrazY ve -Empat-

messevim

Üye
çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. windows 8,1 pro ile uyumlu değil mi ?

sata3

Üye
maalesef bende aynı hatayı alıyorum windows 7 ultimate'de

program bozuk eminim 3 bilgisayarda denedim ama çalıltırmadı wn8pro win7 ul winxp

Tepkiler: mısto61

King_ata

Üye
    Konu Sahibi
hata mı! Hay allah şaşırtıcı olan bende neden hata çıkmıyor win 7 ultimatede deniyecem şimdi sorunla ılgıleniyorum

phasan

Üye
Sadece pc için mi

King_ata

Üye
    Konu Sahibi
android versiyonu yapmayı düşünebilirim
bu arada @phasan uygulamayı deneyıp hata alanlar var sende deneyip sonucu bildirirmisin

phasan

Üye
Malesef bende pc yok kullanmiyorum

King_ata

Üye
    Konu Sahibi
surum guncellemesi yapıcam yarın ancak w8.1 ve 7 ultimatede denedim hata almadım nedeni hakkında bir bilgim yok sorun gidericileri falan deneyın en yakın zamanda başka pcde deneyecembu arada forumda paylaştığım diğer vb uygulamalarındada sorun varmı?ayrıca o deneme için build edilmişti asıl programı yarın paylaşıcam inş onda çıkmaz soruneğer sorunsuz kullanan olursa bildirsinv1 sürüm yayınlandı sorunsuz buyrun indirin

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hata framework ile ilgili olabilir mi acaba ? hatanın detaylı resmini atabilirseniz

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
@axxtr debug halini mi verdin yoksa release yapıp mı verdin ?