Maxicep için önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aryscat

aryscat

Üye
Neyse siz verirsiniz ayarı. Kendine iyi bak enes. Ben işe gidiyorum şimdi. Kolay gelsin size.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hayırlı işler :)

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Benim Önerilerim ;
1-)Aktif- Seviye - Tecrübe :
Bazı sitelere sırf bunun icin katıldım. sol tarafta mesaj - konu yükseldikce tecrübe artıyo , lvl atlıyosun , güc - aktiflik aktifliine baglı :D
2-)Tema
Temamız daha iyi olursa ( yeşil rengi cok begeni topluyor ) daha iyi olabilir.
3-)Wap
Wap sitemiz olursa daha iyi olur. (Çalışmalar yapılıyormus ama yinede söyleyeyim dedim)
4-)Download Sitesi
Maxicebin bi download bölümü olursa daha iyi olabilir( tamindir , inndir gibisinden )

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Benim Önerilerim ;
1-)Aktif- Seviye - Tecrübe :
Bazı sitelere sırf bunun icin katıldım. sol tarafta mesaj - konu yükseldikce tecrübe artıyo , lvl atlıyosun , güc - aktiflik aktifliine baglı :D
2-)Tema
Temamız daha iyi olursa ( yeşil rengi cok begeni topluyor ) daha iyi olabilir.
3-)Wap
Wap sitemiz olursa daha iyi olur. (Çalışmalar yapılıyormus ama yinede söyleyeyim dedim)
4-)Download Sitesi
Maxicebin bi download bölümü olursa daha iyi olabilir( tamindir , inndir gibisinden )
1. olabilir ama bence gerek yok
2.eğer tema değişirse bu sunucuyu çok zorlayabilir zaten bi ara baya sıkıntı yaşadık bence tema gayet iyi
3.tartışılmıştı
4 olabilir

ViperRKO

ViperRKO

Üye
1. olabilir ama bence gerek yok
2.eğer tema değişirse bu sunucuyu çok zorlayabilir zaten bi ara baya sıkıntı yaşadık bence tema gayet iyi
3.tartışılmıştı
4 olabilir

4e evet dedin sadece :D
bence hepsi iyi olur.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tecrübe , rep vs vs bunlar kadar saçma şey görmedim ben :D Dandik forumlarda çok görüyorum biz onlardan çok farklıyız :)

Neverex

Üye
MaxiChat geri gelsin.Tek isteğim bu.Facebook taki gibi ayrı sayfa halinde olursa iyi olur kanaatindeyim.

Neverex

Üye
PM ile görüşmek çok zor oluyor.Getirilmesi lazım.MaxiChatın getirilmesi büyük bir yenilik olur.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Pm ile daha rahat ...
Chat çok kasıyor ve mobile uyum sağlamadığı için cepten girildiğinde problem oluyor ...
Buna çözüm bulunmadan geri gelmeyecektir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt