Maxicep için önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep için önerileriniz
Bu günlerde az girmeme rağmen mekanımızda durgunluk olduğunu düşünüyorum .Bana katılırsınız yada katılmazsınız (Nolmuş Maxicep hala aynı gibi saçma mesajlar atmassanız çok mutlu olurum)
Örneğin yarışmalar bölümünde 1 haftadan fazla süredir bir gelişme yok :) ben buralarda olamadığım için sizin fikirlerinizi yine sizin gerçekleştirmenizi isteyecem :bilmem:

Fikirlerinizi bekliyorum ama bütün bölümlerde ....

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Organize bir avatar yarışması aktif üyelerin kaynaşması ve üstümüzdeki ölü toprağını atmamız için güzel olur...Bide şöyle afilli ödül konursa tam süper olur...:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben de bir konuda öneride bulunmak istiyorum ...
Konu dışı bölümü kan ağlıyor ...
İpini koparan gelip oraya konu açıyor :ehe
Bir çözüm bulunmalı :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben de bir konuda öneride bulunmak istiyorum ...
Konu dışı bölümü kan ağlıyor ...
İpini koparan gelip oraya konu açıyor :ehe
Bir çözüm bulunmalı :)

Herkes istediği yere konu açabilir, ayrıca Adı üstünde " Konu dışı " ben bir dağınıklık göremedim , bence istenilen konu dışı konuları belli kurallar çerçevesinde acilabilir buna kimse karışamaz..

CryDaqqeR bence sen bir avatar yarışması konusu açabilirsin ve Negative'den belli bir ödül talep edebilirsin :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
avatar değilde imza yarışması olsa, ve ödülde 250 kontür olsa :P süper olur:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
avatar değilde imza yarışması olsa, ve ödülde 250 kontür olsa :p süper olur:)
O zaman ödül büyük olacaksa yarışma 2 aşamalı olabilir mesela önce imza yarışmasında ilk 10'a girenler alınır ardından bir avatar yarışması yapılır onda birinci olana hediyesi verilir yarışmanın ismide Profilim Yarışması olur.....:D

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
yarışmanın ne :eheolcanı bilmem ama hediyesi çok olunca katılımcı çok oluyor

EroL

EroL

Emekli Yönetici
o zaman bayrama kadar yapalım bu yarışmayı. yetişirmi ki:hmmm

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yok mu bir babayiğit şu yarışmayı üstlensin Bayrama kadar ilk etabını tamamlayalım....Ben açardımda şu sıralar okulda çok yoğunum....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Herkes istediği yere konu açabilir, ayrıca Adı üstünde " Konu dışı " ben bir dağınıklık göremedim , bence istenilen konu dışı konuları belli kurallar çerçevesinde acilabilir buna kimse karışamaz..

CryDaqqeR bence sen bir avatar yarışması konusu açabilirsin ve Negative'den belli bir ödül talep edebilirsin :)

Adı üstünde diye istediğimiz her konuyu açamıyoruz ... Ayrıca kurallar dahilinde açılabilir bunu eleştirmedim ... Cep telefonu ile ilgili konuların bu bölümde işi yok ... Anlatmak istediğim buydu ... Konu dışı konuları tabiki açılabilir bunu neden eleştireyim ...? Biraz gezin bu bölümde ne demek istediğimi anlayacaksınız ...

maxitr

maxitr

Üye
ben üstleniyimde salih nası yapıcagımı bilmiyorum :hmmm bi yardımcı olursan askere gidene kadar bişiler yapmaya calısırım!!!!:oke: olursa cok güzel olur!!!

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bence acilen açılan bazı konualara özellikle sırf bir fotograf eklenerek açılan konulara el atılmalı...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bence bütün konular silinmeli :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Adı üstünde diye istediğimiz her konuyu açamıyoruz ... Ayrıca kurallar dahilinde açılabilir bunu eleştirmedim ... Cep telefonu ile ilgili konuların bu bölümde işi yok ... Anlatmak istediğim buydu ... Konu dışı konuları tabiki açılabilir bunu neden eleştireyim ...? Biraz gezin bu bölümde ne demek istediğimi anlayacaksınız ...

Konu dışı çok aktif bir bölüm. Takibi zor oluyor. Şikayet bildirimiyle düzeltiyoruz ancak şu da bir gerçek ki herkes forumu bilinçli kullanmıyor ve bilmiyor.. Bu tüm forumların ortak kaderi gibi resmen.

Bence acilen açılan bazı konualara özellikle sırf bir fotograf eklenerek açılan konulara el atılmalı...

Haber bölümüne tek bir fotoğraf eklenerek konu açılırsa, haberin mantığı anlaşılmazsa müdahale edilir tabii ki de, konu gereksiz mesajlardaysa, konu dışındaysa müdahale pek olmaz gibi.. Fotoğraflı konularla ilgili ne tür sıkıntı olabilirki?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Haber bölümüne tek bir fotoğraf eklenerek konu açılırsa, haberin mantığı anlaşılmazsa müdahale edilir tabii ki de, konu gereksiz mesajlardaysa, konu dışındaysa müdahale pek olmaz gibi.. Fotoğraflı konularla ilgili ne tür sıkıntı olabilirki?
Şöle anlatıyım hasan ; Örnegin çok önceden toplu bir resim paylaşımı yapılıyor, daha sonra mesela geçen günlerde eskiden yapılan paylaşım başka bir isimle tekrar paylaşılıyor...
Bunun gibi sorun olmayacaksa no problem , ama bence konu kirliliği yaratıyor.

Berlin Boleyn

profile müzik ekleyebilmek istiyorum...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Şöle anlatıyım hasan ; Örnegin çok önceden toplu bir resim paylaşımı yapılıyor, daha sonra mesela geçen günlerde eskiden yapılan paylaşım başka bir isimle tekrar paylaşılıyor...
Bunun gibi sorun olmayacaksa no problem , ama bence konu kirliliği yaratıyor.

İçeriği aynı konuların paylaşılması tabii ki yasak, bunlara gördükçe müdahale ediyoruz. :oke:

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Salih Baba&#8482;;1802697' Alıntı:
Organize bir avatar yarışması aktif üyelerin kaynaşması ve üstümüzdeki ölü toprağını atmamız için güzel olur...Bide şöyle afilli ödül konursa tam süper olur...:D
aynen :hmmm

ben mi :) şu ara yoğunum ee ııı

avatar değilde imza yarışması olsa, ve ödülde 250 kontür olsa :P süper olur:)
kontörü sen ver hemen açalım yarışmayı :ehe

Salih Baba&#8482;;1802734' Alıntı:
O zaman ödül büyük olacaksa yarışma 2 aşamalı olabilir mesela önce imza yarışmasında ilk 10'a girenler alınır ardından bir avatar yarışması yapılır onda birinci olana hediyesi verilir yarışmanın ismide Profilim Yarışması olur.....:D
çoşma hemen arkadaşım :sn:yetişemiyorum hızınıza ne çok fikir var

yarışmanın ne :eheolcanı bilmem ama hediyesi çok olunca katılımcı çok oluyor
hediyeyi yönetimle bi görüşmek lazım ben öğrenciyim sonuç olarak:islik

o zaman bayrama kadar yapalım bu yarışmayı. yetişirmi ki:hmmm
birisi açsın ama kim ???:P:
Salih Baba&#8482;;1802746' Alıntı:
Yok mu bir babayiğit şu yarışmayı üstlensin Bayrama kadar ilk etabını tamamlayalım....Ben açardımda şu sıralar okulda çok yoğunum....
ver gazııı |-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt