:hmmm kurucu nerde oyuncular nerde :hmmm
'Patron Üye Oguzc@N' Alıntı: bişi olmaz sıra sıra yaparız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çoğunuz ekli zaten olmayanda eklesin ben atarım linkleri Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım ve facedeyım . sen kur gespentsla bana at linki. sende gözlemci olursun.
Oguzc@N' Alıntı: bişi olmaz sıra sıra yaparız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız çoğunuz ekli zaten olmayanda eklesin ben atarım linkleri Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım ve facedeyım . sen kur gespentsla bana at linki. sende gözlemci olursun.
OğuzcanAbi Üye benim rakip yok tur atladım heralde faceden de yazdım o kadar cvp vermedi yapcak bişi yok ----------Eklendi @ 20:00:31 ---------- Yazıldı @ 20:00:05 ---------- tmm kuruym atarm ama hakandan ses yok
benim rakip yok tur atladım heralde faceden de yazdım o kadar cvp vermedi yapcak bişi yok ----------Eklendi @ 20:00:31 ---------- Yazıldı @ 20:00:05 ---------- tmm kuruym atarm ama hakandan ses yok
'Patron Üye Saat şuanda 20.07 ayarlayıp oğuza kurdurmama rağmen The Gespents ortalıkta yok.Ayrıca online da gözükmüyor.Hükmen galibim.
Saat şuanda 20.07 ayarlayıp oğuza kurdurmama rağmen The Gespents ortalıkta yok.Ayrıca online da gözükmüyor.Hükmen galibim.
^^Positive^^ Üye Konu Sahibi Arkadaşlar kusura bakmayın geciktim oda linki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Şifre Maxicep1
Arkadaşlar kusura bakmayın geciktim oda linki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Şifre Maxicep1
OğuzcanAbi Üye öylesine mi oynasak 3 kişiyiz bitek olmadı arkdaşlarıda çağırrız forumdan ----------Eklendi @ 20:33:51 ---------- Yazıldı @ 20:25:58 ---------- kur hadi kardeş kapattın
öylesine mi oynasak 3 kişiyiz bitek olmadı arkdaşlarıda çağırrız forumdan ----------Eklendi @ 20:33:51 ---------- Yazıldı @ 20:25:58 ---------- kur hadi kardeş kapattın
'Patron Üye posıtove burdaym hadı baslayalm ----------Eklendi @ 20:38:10 ---------- Yazıldı @ 20:35:52 ---------- Yarışma duzenlıyosan adam gibi yap.Ben burdaym rakıbım yok. olanlar la oynayalm kazanan sampi olsun.
posıtove burdaym hadı baslayalm ----------Eklendi @ 20:38:10 ---------- Yazıldı @ 20:35:52 ---------- Yarışma duzenlıyosan adam gibi yap.Ben burdaym rakıbım yok. olanlar la oynayalm kazanan sampi olsun.