günlük bana bişeyler oluyor galiba içim kıpraşıyor onu görünce galiba onunda ama nedense akşamları yabancılaşıyoruz var bu işte bir iş bi kaç güne bişeyler yapıcam böyle gitmicek inceldiği yerden kopsun olucağı varsa olsun
----------Eklendi @ 02:35:47 ---------- Yazıldı @ 02:33:44 ----------
ama bi yandan şöyle bişey var uzun zamandır unuttuğum o duyguyu yeniden hissetmeye başladım sadece onun için bile ona teşekkür ediyrum hayatıma yeni giren tanıdık yabancıya....
----------Eklendi @ 02:38:40 ---------- Yazıldı @ 02:35:47 ----------
ya bide şu şüphelerim olmasa yani nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum çünkü acaba? Sorusu beni yiyor...
Ama nat geo ne diyor? "Meraktır bizi yaşatan eğer merak etmeseydik ne anlamı kalırdı yaşamanın"
korkularınızdan onlarla yüzleşerek kurtulun....
Yüzleşeceğim....
----------Eklendi @ 02:47:33 ---------- Yazıldı @ 02:38:40 ----------
ya of ya of uyuyamıyorum sayfalarca yazmak istiyorum bağırmak kırmak dökmek birilerine ağız burun dalmk istiyorum kalbimi sökp parçalamak istiyorum çünkü beni uyutmuyor nerden geldin sende beni böyle kamyon çarpmışa çevirdin senin güzelliğinden artık başkaları bana hiç güzel gelmiyor, kendimi sert sanıyordum meğerse senin kadar narin bişeyin karşısında kırılabilecek kadar hassasmışım...
Biliyorum bu geçici bir duygu ama son kullanma tarihi yazılmamış karakteri olmayan bir şey....
----------Eklendi @ 03:01:08 ---------- Yazıldı @ 02:47:33 ----------
öyle bi şeyki elimde olsa senin üstüne bir görünmezlik pelerini örtmek isterdim seni benden başka kimsenin göremeyeceği şekilde saklamk isterdim...
Çok acımasızsın bugün uyuyamıyorsam bilki senin bana farkında olmadan aşıladığın bu iksir yüzünden...
Şimdi kıyamet kopsa üzüleceğim tek şey seni bir daha görememek olurdu....
Seni bir daha gördüğümde ölecek olsam azrailden tek bir dileğim olurdu ; ona bir kez dokunmama izin ver...
Öldükten sonra senin göreceğin ilk rüyada duyacağın ilk söz; "seni çok sevmiştim ama söyleyemedim beni affet" olurdu...