maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
günlük az kaldı eriycem:dry:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
yok günlük yok bu aşk dedikleri bana göre değilmiş.nasıl konuşucam hiç bilmiyorum :(

greenmile

greenmile

Üye
kafam güzel dünya güzel sen güzelsin güzelsin :ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
çok uykum var birazdan işe gidecem ama nasıl gidecem bilmiyorum
bu sıcak ne böyle yaaa

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
kader değil insan acıtır canı..

greenmile

greenmile

Üye
güzeldi güzel güzel :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
|-)|-)|-)|-)|-)|-)|-)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
günlük amacıma adım adım yaklaşıyorum hemen olucak bişe diil ama inşallah olucak be :)
belki bir gün, başka bir yerde...

minoo

minoo

Üye
Günlük, bu akşamımı kuzenlerime ayırdım :tebessüm: Uzun zaman sonra yeniden dışarıya çıktık 3ümüz. Eğlendik ya güzeldi. Ama çok üşüdük :ehe Olsun, cafenin şallarını aldık valla :kıskıs: Sonra bırakırız :D Ve yine gece oldu.. Yarın akşam gidiyorum, 2 gün yokum :)

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Günlük; Dün Pek Iyi Geçmedi Bugüne Bakacağız

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
havalar çok sıcak günlük

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Yüridum dere boyi çimeni eze eze
Göderduğun peyniri rakima ettum meze
Senden başka,senden başkaa
Olmaz Olsun senden başka
Yar seni alamazsam tövbe ederum aşk'a...)

günlük bugun cok mutluyummm iznim bttı aglamam gerek aslında :P:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
günlük bugün işten ayrıldım.
artık sana daha fazla zaman ayırıcam.

Dafny

Dafny

Üye
Günlük ya dün denizdeyim her tarafım yanıyooorrr :(

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
günlük bugün 12 gibi uyandım.sonra bu sıcakta 4 km koştum terledim yoruldum.
saat 1 gibi kahvaltı yaptım.sonra dışarı çıktım.markete gittim.atıştırıcak bişeyler aldım.
bugün hayatımda ilk defa tiyatroya gittim.o da bedava olduğu için.çok sıkıcıydı.
sonra ösym'ye gittim.tercih kılavuzunu aldım.
6'da eve geldim.sonra açtım pcyi maxicepe girdim.işte böyle...

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
selam günlük ben bugün hicbirşey yapmadım sen ney yaptın?...günlüük :S...günlüüük. :(
:D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
günlük şuan harry potter'ı izlemeye gidiyorum 22:00 da efsane başlıyor metrodayım bakalım yetişebilecekmiyim
ama yetişirim yaa en son woldemort asayı dumbledore'un mezarından çıkartmıştı güç gösterisi yaptı orda kaldı off manyak olucak yaaa çok heycanlıyım çok aa bi okadar korkuyorum acabaa nasıl bitecekkk ????????
Biteceği için çok üzülüyorum emmayı rupertı danielı weasly ikizlerini özlücem o kadro ayrılacaj en çok ona üzülüyorum offff :D

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
günlük şuan harry potter'ı izlemeye gidiyorum 22:00 da efsane başlıyor metrodayım bakalım yetişebilecekmiyim
ama yetişirim yaa en son woldemort asayı dumbledore'un mezarından çıkartmıştı güç gösterisi yaptı orda kaldı off manyak olucak yaaa çok heycanlıyım çok aa bi okadar korkuyorum acabaa nasıl bitecekkk ????????
Biteceği için çok üzülüyorum emmayı rupertı danielı weasly ikizlerini özlücem o kadro ayrılacaj en çok ona üzülüyorum offff :D

merak etme çok güzel voldiyi neville öldürüyo :D

greenmile

greenmile

Üye
ölüyorum yorgunluktan :(

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
canım sıkılıyo gunluk.tvde bişey yok.ben duvara bakıyorum duvar bana.hava cok sıcak eridım.ama camı acamıyorum.yol kenarnda hemde yere yakn cunku.ve tek kalıyorum.krcam tvyı az kaldı habıre kanal zaplıyorum.şuan en sevdgm şeyi yapıyorum galiba ayaklarmı duvardan yukarya uzatp yattgm yerdn şebek şebek gulmek.) tel.uma gelen msjlara he deyp gecesm var.he skntdan mat.testi çözdum bıkc sayfa.rutbe aldm bugun albayan oldum.) ramazanda geliyo be gunluk.huzur dolu içım.nasıp olurda tamamını huzurla tutarz ıns oruclarn.toplasan 3hafta kalmsmdr gunluk oyle bisey.dogum gunumde geliyo.cmrtsye raslyms aksama kadar sahlde gezesm var o gun.insanlar nankör gunluk guvenlmez.tum pislıklerne ragmen sevıyorum yne de.uykum gelse de uyusam.boyum uzamş dsemde ınanma.d.d .en ıyısı tüm gun mırıldandgm turkuyu dnlemek gece gece.niye çattn kaşlarını,bilmiyom yar suclarımı..Allah buyuktur elbet bı kapı açar.sabır..

Üst Alt