Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maxicep günlük..
Sponsorlu Bağlantılar
'Patron
Üye
günlük selam. sen biliyosun işte. hadı goruşrz
minoo
Üye
Günlük ya yaptığımız plana hep bi engel çıkıyo Bugün de olmadı
O zaman ben gidip kahvaltı yapayım. Daha yeni uyandım
Masha
Üye
günlük bugün çok yorgunum üzerimde gereksiz bir ağırlık var
minoo
Üye
Günlük, babam gece işe gidiyo saat 7'de. Annem de 7'de geliyo işten. Yemek yapmak falan bana kalıyo Bu sıcakta zaten mutfak güney cephede. Ölcem sıcaktan yani. Yemekleri de yaptım. Hava hafiften serinledi. En azından Güneş gitti. Oturdum balkona, aldım kahvemi oh keyif yapıyorum şimdi
Akşam da çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek. Özledim
Tuba.Erva
Üye
Konu Sahibi
ördeklerimin adını buldumm nıhayet günlük daffy ve mika
az önce banyolarını yaptılar şebekler .d
sımdı uyuma vaktı
bende cay ıceyım balkonda cay sefası var
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
ben galiba aşık oldum günlük
bir kaç haftadır kendime dikkat ediyorum da, böyle hayata bakış açımın değişmesi, hayattan zevk almaya başlamam falan bunlar hep aşık olduğuma işaret
greenmile
Üye
mükemmel bir gün diyordum ki taa ki bir fincan kahvenin üstüme dökülesiye kadar,bayandı birşey de diyemedim ama olsun bozamadı o da
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
günlük bu gün izinliydim akşama doğru arkadaşlarla denize gittik daha yeni geldik az kalsın boğuluyordum çok kötü bişey
'Patron
Üye
gunluk elektrikler gitti
Tuba.Erva
Üye
Konu Sahibi
kardesım hastalandı gece gece günlükcum
acıle getırdık evde bakım yapıyorum beyfendıye .)
serum takılcaktı aldım eve geldım
evde taktım tv karsısında keyf yapyor sımdı zibidi .d
birazdan uyur sanırım
askım o benım askımmm
SilentOne
Üye
yuh artık günlük mü yapmayın yha tuğba senden beklemezdim
minoo
Üye
Günlük, kitabımı zar zor bırakıp yemek + sigara molası verdim. Ara vermişken face'e bakayım dedim. Gece gece kuzenlerle makaranın dibine vurduk ya
Bi börek yaptım, 40 tepsi sipariş geldi ahahhaha Kıskandırdım onları Gayet eğleniyoruz şu an yani
SilentOne
Üye
sevgili günlük bnde her nekadr bu konuya isyan etsemde bnde içimi dokmek isityom sigaram bitti paramda sevgilimden ayrıldım 3 gün önce hala dertleyim içmek istiyom içemiyom buqun arklarla batak attık içtik iyi oldu iyi geceler
serinaga
Üye
SEVGILI GÜNLÜK sıcak beni uyutmuyo, hangi tarafa gitsem ter basıyo, netbook elimde oda oda geziyorum, bir uyuyup iki yazıyorum ...
Dip Not : Mani gibi oldu walla ...
Cezzbedici3
Üye
günlük saat 11:00 da açılış var şimdi oraya gidiyorum heycanlıyım orası hatun kaynıcak
günaydın günlük
bu saatte uyanp bırazdan kahvaltıya oturacak olmak ne guzel
izindeyım ve hastaneden aradılar aşısı yapılacak bebekler varmıs benım ordan bakablrmısın bı ulasamıyoruz dıye
en keyflı yanıda ızındeyım ben canım ya bakamıycam demek
Cezzbedici3
Üye
günlük bugün seni çok rahatsız ettim ama malesef yine ben
açılışımızı yaptık kısa süreli patlama yaşandı burası panayır alanı gibi ama çoşamadım yaaa satış yapmayın fazla ürün yok dediler bende dışarda cool cool takılıyorum
'Patron
Üye
Gevgili Sünlük: Bu aralar karam çok kafışık noluyor inan anlamıyorum..
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
günlük ben havalar normale dönene kadar küvette inzivaya çekiliyorum çıkışta görüşürüz