maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Günlük, güzel bir gündü. Gezdik, gezdik, gezdik.. :ehe
Tavlada çok fena yenildim ama :( Seyhaaan seni seviyom Seyhaaaan :aha:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Hayat ne garip günlük, bağlama çalmayı öğrendiğim saz evinde bugün bağlama eğitmeni olarak işe başladım. Yetmedi, kendi bağlamamı kendim yapmaya başladım. Bitirebilir miyim bilmiyorum ama, başladım işte. :ehe

Bu akşam arkadaşımın kitabevine gittim. 7 tane roman, 2 tane de siyasi tarih kitabı aldım. Hangi arada okuyacağım o kadar kitabı bilmiyorum ama, aldım. Kitabevinde bayan bir ressamla tanıştırdı arkadaş, kitapları çiziyordu niyeyse.. Oturduk, hoş beş muhabbet derken anlattıklarının etkisiyle son zamanlarda resim çizmeye duyduğum ilgi iyice arttı. Zaman sorun olmaz da bir resim kursuna gidersem eğer, insanların sufatını falan değil, yüreklerini boyamak istiyorum günlük. Fahişe kırmızısı yürekleri, felek karası, gökyüzü mavisi, sonbahar sarmalı yüreklerin rengini boyamak istiyorum tek tek. Bakalım, olmaz değildir hiçbir şey ne de olsa.

Google Adsense'le de aramız iyi bu aralar. Sonunda oturttum rayına işleri, sıkıntı da yok. İçesim var sadece, İsa ve Erolla. Ha bir de, Ozan da gelse iyi olur yani, iki tane binlik rakı bekliyor bizi. Çınlasın kulakların Ozan'ım. :D

Neyse, bundan arta kalanı canığın sağlığı günlük. Hadi eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve pelın_

pelın_

ay üstekı hasanın yazdıklarından sonra bian tutuldum kaldım:))
dün gece ne olduysa baya başım ağrıyo butun gün elimde ilaç kafamda bi yazma bagladım gezdım delı gıbı evın ıcınde
halda başım çatlıyo acaba bı caresı varmı
ha ilaç:) ama komaya gircem biraz daha içersem
böle saçma sapan bı gün bu arada benimde içesim var ama
dostum dediklerim yanımda yok nası dost larsa :ağlarım:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Sevgili Günlük...
Lanet olsun beyaz sayfalarına.
Zaman akıp gidiyor,ve ben yerimde sayıyorum

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
sevgılı günlük isa yne iyi geceler yazmadan msnden cıktı:dry:12yı gecınce balkabagına dönuyor olsa gerek
sevıyorum ama ynede bıtane o:ehe:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Az önce,baş harfi S ile başlayan bir şahsın Melek yardımıyla facebook profılıne baktım..
Ve her seyı bırkez daha gözden gecırdım.
Kandıl mandıl bılmem,ben ıcıyom lan günlük

pelın_

nedenını bılmedıgım bısekılde suclanmak ve sevdıgım bırınden bukadar agar seyler duymak uzdu benı hala nanlam veremesemde
benı yanlıs anladıgını bılıyorum umarım böle devam etmez

minoo

minoo

Üye
Günlük, İsa'yı kıskandım şu an itiraf ediyorum :ehe

Kuzenim bizde günlükcüğüm. Kız kıza takılıyoruz. Kahveler falan :ehe Az önce 'mükemmel' bir şey oldu.. Ama anlatamam. Sır :kıskıs:
Hiç beklemediğim biri geçti binanın önünden. Kasıtlı geldi. Yolunun üstü falan değildi yani :aha: Çok heyecanlandım ama yaa :ehe :sarıl:
Yarın ÇOK güzel olacak sanki.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
:dry::dry:Ortalık karıscak günlük yat zıbar

• Beğen
Tepkiler: minoo
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:kop::kop:

pelın_

günlük..
valla sakın ve huzurluyum sankı :) yarın gırmem gereken bi sınav var onun dısında hıç bişey umrumda diyil
ayrıca bazı kuş beyınlıler canımı sıkmaya calışsada ınan umrumda dıyıl hatta tın. Düşünmem gereken daha önemli şeyler var

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bazen kendimden çok başkalarını düşünüyorum günlük.
mesela dün gece hiç tanımadığım biri için içkiyi sigarayı bırakıp doğru yolu bulması için dua ettim.sonra bugün de autocad sınavında yine hiç tanımadığım birine 100'lük kağıdımı verdim.
neyse yazacak çok şey var aslında ama yazamıyorum..çok sıkıcı...hadi hoşçakal :bye2:

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
günlüğüm günlüğüm canım günlüğüm
dün Seherimn ve yıldızımın dogum günüydü
ıkısını de kutladım
isa melek ve pınarla lak lak yaptık güzel bir geceydı:pro:
bugun evdeyım oley kı yne bır iş cıkmadı cok mutluyum :D
hayatımda olan dürüst insanlar sizleri sevıyorum:good:
yıldızımı daha cok:sarıl:
bukadar:pro:

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi ve minoo
'Patron

'Patron

Üye
Günlük naber kanka ben hiç yazmadım bu ilk. Bugun 1 de kalktım maxicepe girdim. okadar. bby

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Günlük yaa uykusuzluktan ölcem ben somuru: Kuzenle sabahladık, kötüyüm :D
Bugünü çok güzel hayal etmiştim ben. Ama Derya işin içine limon sıktı :( Özledim çok!
Olsun, pazartesiye ertelerim ben de :dry: Daha eve gidemedim. Kuzendeyim hala. Yarın da Taksim'deyim. Eylem var. Sesimizi duyurmaya devam ediyoruz. Partizan Pınar :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ölüm, rahat ve huzurlu...

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yahu ben gece çalışıp gündüz uyuduğum için buna gecelik desem olurmu :ehe:

• Beğen
Tepkiler: minoo
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
günlük akif oguz elekr0 okey oynadık bıde bsey daha oynadık ama anlamadım neydı futbola benzıyodu:d::d:oguz yenıldı :d:

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
günlük akif oguz elekr0 okey oynadık bıde bsey daha oynadık ama anlamadım neydı futbola benzıyodu:d::d:oguz yenıldı :d:

haxbal dı o :ehe
ama okey güzeldi maxicep sohbet grubunu kurdu akif facebookda güzel de oldu :ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Patron ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
Takipçi Satın Al

Üst Alt