Ccihat67
Üye
+sevgilim günlük
+alıp başımı uzaklara gitmek istiyorum. herkesi geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmak istiyorum ama olmuyor işte ailemi bırakamıorum. üstelik paramda yok. napabilirim?
-nereye gidiosun kızım otur oturduğun yere. sen başka yerde yapamazsın. üstelik doğru düzgün ingilizce bile konuşamıosun.
+olsun be günlük. sanki herkes anasının karnında mı öğrenio dili. bende orda öğrenirim. üstelik mutlaka orda bi türklede karşılaşırım öğretir bana.
-hı hı herkesde seni bekliodu zaten şu kız gelsede ingilizce öğretsem ona die. herkese de güvenme harcarlar seni orda.
+ne harcaması ne sölüosun be günlük. ingilizceyi erkekten mi öğrencem dedim. bayandan öğrencem.
-üfff neyse ne. boşuna bu muhabbeti yapmayalım senle. en baştada dediğin gibi aileni bırakamazsın sen o yüzden de boş hayallere kapılma. ama ilerde evlendiğinde gidersin kocanla tatil yaparsın.
+haklısın. sanırım başka yolu yok. her zaman haklı çıkmandan nefret ediyorum :/
-eeee ben senin vicdanınım kızım tabiki sonunda ben haklı çıkçam.
+
+sevgilim günlük
+alıp başımı uzaklara gitmek istiyorum. herkesi geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmak istiyorum ama olmuyor işte ailemi bırakamıorum. üstelik paramda yok. napabilirim?
-nereye gidiosun kızım otur oturduğun yere. sen başka yerde yapamazsın. üstelik doğru düzgün ingilizce bile konuşamıosun.
+olsun be günlük. sanki herkes anasının karnında mı öğrenio dili. bende orda öğrenirim. üstelik mutlaka orda bi türklede karşılaşırım öğretir bana.
-hı hı herkesde seni bekliodu zaten şu kız gelsede ingilizce öğretsem ona die. herkese de güvenme harcarlar seni orda.
+ne harcaması ne sölüosun be günlük. ingilizceyi erkekten mi öğrencem dedim. bayandan öğrencem.
-üfff neyse ne. boşuna bu muhabbeti yapmayalım senle. en baştada dediğin gibi aileni bırakamazsın sen o yüzden de boş hayallere kapılma. ama ilerde evlendiğinde gidersin kocanla tatil yaparsın.
+haklısın. sanırım başka yolu yok. her zaman haklı çıkmandan nefret ediyorum :/
-eeee ben senin vicdanınım kızım tabiki sonunda ben haklı çıkçam.
+
Süper tespit
sevgilim günlük....
Eee ben senin vicdanınım kızım tabiki sonunda ben haklı çıkçam....
sevgilim günlük....
Eee ben senin vicdanınım kızım tabiki sonunda ben haklı çıkçam....
ne diyeceğimi bilemiorum
Süper tespitBuna cevapmı dayanır
merak ettim. kimin?saçını aşını yolasım var çok fena günlük birininn
merak ettim. kimin?
ne diyeceğimi bilemiorum
ne diyeceğimi bilemiorum
Oha lan yavas resmen tukuruyoniyice ezdin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?