Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tel de o tarz şeyleri verileri işlediği için kullanmıyorum. neden sesimi alsın senin gibi düşünceli arkadaşlarının kını alsın işlesin işte :P işin bir diğer tarafı da pc den kullanıyorum forumu telden değil
tel de o tarz şeyleri verileri işlediği için kullanmıyorum. neden sesimi alsın senin gibi düşünceli arkadaşlarının kını alsın işlesin işte :P işin bir diğer tarafı da pc den kullanıyorum forumu telden değil
veri işleme izni istemiyor mu iyide? yapay zeka vs de mesela kabull edince çoğu şeyini arka planda kendine gönderiyor işliyor. örnek veriyorum yarın gonyalı birisi şive ile gonuşursa türkçeye tercume ediyor vs vs gibi düşün. bazende bişeyden konuşunca o şeyin reklamı çıkarya telefonda aynı mantık verileri işlemesine izin verdiğin için byle oluyor yanıi
0sıfırcı
Üye
izinlere bakmadım
çok nadir kullanıyorum
işinsanı olmadığım için
fark etmiyor ki senin klavyede yazdıklarına kadar analiz ediyor. haritalarda kı trafik bilgisini nasıl alıyor sanıyorsun? senin konum bilginden tabisi. verdiğin izinlerle yarın ortam dinlemesi bile yapabilir. düşünsene büyük bir şavaşta yahudi an be an dinliyor seni...