maxicep forumun hala kapanmamasının sebebi

Sponsorlu Bağlantılar

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
sesle yazdırma özelliği
yok mu senin telefonda
gerçi bazan abuk subuk yazıyor
ama genelde doğru yazıyor
tel de o tarz şeyleri verileri işlediği için kullanmıyorum. neden sesimi alsın senin gibi düşünceli arkadaşlarının kını alsın işlesin işte :P işin bir diğer tarafı da pc den kullanıyorum forumu telden değil

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
tel de o tarz şeyleri verileri işlediği için kullanmıyorum. neden sesimi alsın senin gibi düşünceli arkadaşlarının kını alsın işlesin işte :P işin bir diğer tarafı da pc den kullanıyorum forumu telden değil
bizimkiler kullanıyodu sesle yazdırmayı
ben de bi deneyeyim dedimdi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bizimkiler kullanıyodu sesle yazdırmayı
ben de bi deneyeyim dedimdi
veri işleme izni istemiyor mu iyide? yapay zeka vs de mesela kabull edince çoğu şeyini arka planda kendine gönderiyor işliyor. örnek veriyorum yarın gonyalı birisi şive ile gonuşursa türkçeye tercume ediyor vs vs gibi düşün. bazende bişeyden konuşunca o şeyin reklamı çıkarya telefonda aynı mantık verileri işlemesine izin verdiğin için byle oluyor yanıi

• Beğen
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
izinlere bakmadım
çok nadir kullanıyorum
işinsanı olmadığım için

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
izinlere bakmadım
çok nadir kullanıyorum
işinsanı olmadığım için
fark etmiyor ki senin klavyede yazdıklarına kadar analiz ediyor. haritalarda kı trafik bilgisini nasıl alıyor sanıyorsun? senin konum bilginden tabisi. verdiğin izinlerle yarın ortam dinlemesi bile yapabilir. düşünsene büyük bir şavaşta yahudi an be an dinliyor seni...

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
maxicep forumun hala açık kalmasının nedeni ne olabilir sizce?
bence buradaki arkadaşlıkların sürmesi :hmmm
sürdüğü yok ya.. @minoo ile 15 yıldır ve en son 5 dk önce konuşmuş olmamız sürdüğü anlamına gelmez bence. koskoca 5 dk yani

Üst Alt