remixtik
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben dayanırdımHerkesin alışkanlıkları değişiyor söyleyin zamanın değişimine karşı ne kadar dayanılabilir
0cı olay keşke telefon olsa tek..ben dayanırdım
hiç cep telefonları olmadığı zamanlar
hayat çok daha iyi ve güzeldi
alın telefonumu ölene kadar telefonsuz yaşa diyin yaşarım
bi de tabi bunun için 1 milyar dolar isterim
Hepinize selamlar bu forumun en eski üyelerinden birisiyim 2007 de giriş yaptım sonra üyeliğimi unuttum 2010 da açtım tam 15 senedir buradayım ama buranın ölü olması beni üzüyor böyle köklü bir forum ne hale geldi ah güzel zamanlar o tuşlu telefon zamanları özlüyorum
Yok üstad aynı kaldıbende 2007'den beri buradayım. kullanıcı adın falan değişmiş miydi ?
Eskiler özlenmez mi ?Sabahlara kadar takılır , buradan da işe giderdim . Buluşmalar düzenlerdik .
Çok özel , çok güzel günlerdi...
Üstad ben çoğu kişiyi unuttum bir hatırladığım maxwell vardı alem vardı başkaBeni tanırsın ?
Forumdan kaçanların ismini tek tek çıkaracazÜstad ben çoğu kişiyi unuttum bir hatırladığım maxwell vardı alem vardı başka
Maraşlı bir çocuk vardı
İlk zamanlar aktiftim sonraları değildimO dönemler çok aktif değildin herhalde ?
Aktifini pasifini bilmem muhterem, toplam 127 mesajın var, o zamanların aktif üyeleri 1 günde 100 mesaj üzerinde yazıyordu. Lakin sen aktif sayılırsın, peki neye göre ? Maxicep forumdaki toplam mesaj sayısını / toplam üye sayısına böldüğünüzde 2,7 çıkıyor yani üye başına 3 mesajın düşmediği bir forumda, bana cevap olarak 128. mesajını yazan üye halen bugün bile çok aktif sayılıyorİlk zamanlar aktiftim sonraları değildim
Önceden hesap vardı diyorum ya üstad sonra bunu açtıktan sonra fazla girmedim bu hesap 2. Hesap diğerini unuttumAktifini pasifini bilmem muhterem, toplam 127 mesajın var, o zamanların aktif üyeleri 1 günde 100 mesaj üzerinde yazıyordu. Lakin sen aktif sayılırsın, peki neye göre ? Maxicep forumdaki toplam mesaj sayısını / toplam üye sayısına böldüğünüzde 2,7 çıkıyor yani üye başına 3 mesajın düşmediği bir forumda, bana cevap olarak 128. mesajını yazan üye halen bugün bile çok aktif sayılıyor
En temizi komple gitmek
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu hesaptan bile forumun genel durumuna göre fazla fazla girmişsiniz. Üyelerin çoğu tek mesaj bile yazmıyor, en basitinden nasıl çökmesin.Önceden hesap vardı diyorum ya üstad sonra bunu açtıktan sonra fazla girmedim bu hesap 2. Hesap diğerini unuttum
Bu forum kapanır eski mazide kalırBu hesaptan bile forumun genel durumuna göre fazla fazla girmişsiniz. Üyelerin çoğu tek mesaj bile yazmıyor, en basitinden nasıl çökmesin.
Ağa yakında forumu satarsa durum temsiliBu forum kapanır eski mazide kalır
Kapanmama garantili forum, kur-batır-devretme devlet garantili forum, katardan gelecek yeni üyeler ile katkı sağlanacaktır, aktivitemiz nargile fokurdatmaktırKapanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?