maxicep face gibi olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
maxicep face gibi olur mu?
arkadaşlar malum birine mesaj atmak zaman almakta . maxicepte arkadaş ekleniyor fakat sohbet için mesaj atiyoruz ve zaman alıyor. facebook gibi olsa aktif arkadaşlarla direkt facebook gibi mesajlassak nasıl olur. destek lütfen!!!

-CODeTÜRK-

Üye
İlk destek benden...

• Beğen
Tepkiler: 'h716043'

55lim

Üye
olacak inşallah ben çok kişiyi üye yaptım buraya dahası gelecek en az 20 üye getirdim ovi veya android mağaza kullanmıyo artık çocuklar sorana maxicep diyorum :D

-CODeTÜRK-

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
daha önce de gündeme gelmişti ve reddedilmişti :oke:

fayzteck

fayzteck

Üye
Site hızını etkiledigi için olumlu bakmıyolar ama bende destekliyorum.

55lim

Üye
işyerinde arkadaşlar artık maxikolik oldu eğitim şart adam 1500 liralık telefon alıyo ama ne yapacağını bilmiyo doğrusu ben çoğu şeyi burada öğrendim araştırmacı bi yapım var bu halimden şikayetçi değilim ara sıra sıkıntı yasasamda:D

asigsasi

asigsasi

Üye
valla bence de gerek yok buradaki aile ortamını bozmayalım biz facebook a değil facebook bize özensin

• Beğen
Tepkiler: tinasoft ve cast_never
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ayrıca muhabbet etmek isteyenler MaxiGönüldaşlar'da ve Gececiler'de konuşabilirler :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
furkan haklı gececiler yada gönüldaslarda yada oyun sohbet gibi bölümünde sohbet edebilirsiniz

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
hız diyorum kolaylik diyorum.düşünsenize belki görüntülü sohbet bile gelir. pc için süper olur.maxicep adı gibi maxi imkanı olsa süper olur. google+ =maxi+

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hiç gerek yok face gibi olmasına face'i de görüyorum olur olmaz sapıkça ahlaksızca yazışmalar vs böyle devam MAXİCEP.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş %100 olsun demiyorum. sadece arkadaş ekleme(zati var.) sohbet butonu olsun. küfür eden her türlü eder. alakasız yani dediğin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eder belkı ama baan'lanması an meselesı sohbetler bölümü var zaten

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben seni anlıyoor arkadaşım sen fikrini söylüyorsun

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
e iyi sende fikrini söyledin tskr.

Astrosman

Astrosman

Üye
:maxicep: iyi fikir :fkr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt