Yağmur Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Yeni üyelerde avatar sınırlaması mi var ? Genişletmek için tıkla ... hayır öyle değil en az 50 mesaj ve 24 saat sitede bulunma gibi bir şart var sağlayamıyorum henüz
TuRkiShCowboy' Alıntı: Yeni üyelerde avatar sınırlaması mi var ? Genişletmek için tıkla ... hayır öyle değil en az 50 mesaj ve 24 saat sitede bulunma gibi bir şart var sağlayamıyorum henüz
Da®kness Üye yagmurufuk' Alıntı: hayır öyle değil en az 50 mesaj ve 24 saat sitede bulunma gibi bir şart var sağlayamıyorum henüz Genişletmek için tıkla ... Şu 24 saat bulunma konusu nedir? 24 saat online mı olmamız gerekiyor. iş yerinde 16 saat mesai yapan benim gibi birisi için zor... ???
yagmurufuk' Alıntı: hayır öyle değil en az 50 mesaj ve 24 saat sitede bulunma gibi bir şart var sağlayamıyorum henüz Genişletmek için tıkla ... Şu 24 saat bulunma konusu nedir? 24 saat online mı olmamız gerekiyor. iş yerinde 16 saat mesai yapan benim gibi birisi için zor... ???
Dawn Emekli Yönetici yarişmaya katılsaydım avatarım bu olurdu tasarım bana aittir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yarişmaya katılsaydım avatarım bu olurdu tasarım bana aittir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yağmur Üye Da®kness' Alıntı: Şu 24 saat bulunma konusu nedir? 24 saat online mı olmamız gerekiyor. iş yerinde 16 saat mesai yapan benim gibi birisi için zor... ??? Genişletmek için tıkla ... ilk sayfada eğer yanlış anlamadıysam aynen öyle yazıyor...
Da®kness' Alıntı: Şu 24 saat bulunma konusu nedir? 24 saat online mı olmamız gerekiyor. iş yerinde 16 saat mesai yapan benim gibi birisi için zor... ??? Genişletmek için tıkla ... ilk sayfada eğer yanlış anlamadıysam aynen öyle yazıyor...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Online süre ile ne alakası var yahu bu ne biçim bir kural Yöneticilerin ve değerli üyelerin bir bölümü kişisel sebeplerden dolayı aktiflik sağlayamayabilir , doğaldır
Online süre ile ne alakası var yahu bu ne biçim bir kural Yöneticilerin ve değerli üyelerin bir bölümü kişisel sebeplerden dolayı aktiflik sağlayamayabilir , doğaldır
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Tamam biliyorum ,50 veya 100 üye haricinde 1 ayda 24 saati geçen üye olmuyo zaten ....
halil96 Üye Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Halilcim katılımın sonlanacagi tarihi belirtmen gerekiyor çünkü katılım çok az ve avatardan sıkıldım Genişletmek için tıkla ... Son Katılım Tarihi 20 Mart --------------- Ekleme --------------- Da®kness' Alıntı: Şu 24 saat bulunma konusu nedir? 24 saat online mı olmamız gerekiyor. iş yerinde 16 saat mesai yapan benim gibi birisi için zor... ??? Genişletmek için tıkla ... Üyeliğinden Bu Yana Toplam 24 Saat Kardeş, Ne Diyorsun Sen Kimse 24 Saat Online Kalmaz Ki
TuRkiShCowboy' Alıntı: Halilcim katılımın sonlanacagi tarihi belirtmen gerekiyor çünkü katılım çok az ve avatardan sıkıldım Genişletmek için tıkla ... Son Katılım Tarihi 20 Mart --------------- Ekleme --------------- Da®kness' Alıntı: Şu 24 saat bulunma konusu nedir? 24 saat online mı olmamız gerekiyor. iş yerinde 16 saat mesai yapan benim gibi birisi için zor... ??? Genişletmek için tıkla ... Üyeliğinden Bu Yana Toplam 24 Saat Kardeş, Ne Diyorsun Sen Kimse 24 Saat Online Kalmaz Ki
halil96 Üye Konu Sahibi habbuj' Alıntı: bende katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Ekledim Son Katılım Tarihi 20 Mart Arkadaşlar Unutmayın
habbuj' Alıntı: bende katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Ekledim Son Katılım Tarihi 20 Mart Arkadaşlar Unutmayın
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici CryDaqqeR' Alıntı: Halit ve Enes ile yarışamayacağıma göre ben katılmıyorum katılanlara başarılar Genişletmek için tıkla ... Aynen anlaştığımız gibi
CryDaqqeR' Alıntı: Halit ve Enes ile yarışamayacağıma göre ben katılmıyorum katılanlara başarılar Genişletmek için tıkla ... Aynen anlaştığımız gibi
halil96 Üye Konu Sahibi CryDaqqeR' Alıntı: Halit ve Enes ile yarışamayacağıma göre ben katılmıyorum katılanlara başarılar Genişletmek için tıkla ...
CryDaqqeR' Alıntı: Halit ve Enes ile yarışamayacağıma göre ben katılmıyorum katılanlara başarılar Genişletmek için tıkla ...