Revengeful Emekli Yönetici 6 kişilik yarismami olur ya.. Ayrıca ödül verilebilmesi için yarışmaya katılan üye sayısı en az 10 olmalı.
6 kişilik yarismami olur ya.. Ayrıca ödül verilebilmesi için yarışmaya katılan üye sayısı en az 10 olmalı.
Denetim_Masası Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: yarışmanın konusu belli değil.. oylama saçma bu nasıl bir yarışma ? Genişletmek için tıkla ... yarışmanın konusu nasıl belli değil ?? --------------- Ekleme --------------- tamam kontejanı 10a çıkarılım.. oylama konusunuda sildirip yeniden açarız...
Necmati' Alıntı: yarışmanın konusu belli değil.. oylama saçma bu nasıl bir yarışma ? Genişletmek için tıkla ... yarışmanın konusu nasıl belli değil ?? --------------- Ekleme --------------- tamam kontejanı 10a çıkarılım.. oylama konusunuda sildirip yeniden açarız...
Necmati Üye WaHseT_35' Alıntı: yarışmanın konusu nasıl belli değil ?? --------------- Ekleme --------------- tamam kontejanı 10a çıkarılım.. oylama konusunuda sildirip yeniden açarız... Genişletmek için tıkla ... en iyi profil amaç ne açıdan en iyi hangi özellik daha ön planda... ?
WaHseT_35' Alıntı: yarışmanın konusu nasıl belli değil ?? --------------- Ekleme --------------- tamam kontejanı 10a çıkarılım.. oylama konusunuda sildirip yeniden açarız... Genişletmek için tıkla ... en iyi profil amaç ne açıdan en iyi hangi özellik daha ön planda... ?
Denetim_Masası Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: en iyi profil amaç ne açıdan en iyi hangi özellik daha ön planda... ? Genişletmek için tıkla ... görünüm ve profil müziği --------------- Ekleme --------------- &&BERKAY&&' Alıntı: yaz benide abicim Genişletmek için tıkla ... onaylandı.. --------------- oylamanın başlaması için son bir kişi.. 9 kişi olduk.... son bir kişi... ------------------------------------ yarışmaya katılan arkadaşlar... şeytanınız bol olsun --------------- Ekleme --------------- Son bir kişi...
Necmati' Alıntı: en iyi profil amaç ne açıdan en iyi hangi özellik daha ön planda... ? Genişletmek için tıkla ... görünüm ve profil müziği --------------- Ekleme --------------- &&BERKAY&&' Alıntı: yaz benide abicim Genişletmek için tıkla ... onaylandı.. --------------- oylamanın başlaması için son bir kişi.. 9 kişi olduk.... son bir kişi... ------------------------------------ yarışmaya katılan arkadaşlar... şeytanınız bol olsun --------------- Ekleme --------------- Son bir kişi...
Denetim_Masası Üye Konu Sahibi oylamanın başlaması için sadece bir üyeye ihtiyacımız var.. --------------- Ekleme --------------- oylamanın başlaması için son bir üyeye ihtiyacımız var...
oylamanın başlaması için sadece bir üyeye ihtiyacımız var.. --------------- Ekleme --------------- oylamanın başlaması için son bir üyeye ihtiyacımız var...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Oylama konusu açılmış, son katılımcı olarak Dafny adlı üye ekleniyor ve konuyu kapatıyorum buradan devam : http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/maxicep-en-iyi-profil-oylama-467600.html
Oylama konusu açılmış, son katılımcı olarak Dafny adlı üye ekleniyor ve konuyu kapatıyorum buradan devam : http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/maxicep-en-iyi-profil-oylama-467600.html