elmyra Üye yarışma biti ama ancak anket kapatılmadığı için arkadaslar hala oy veriyorlar yarışma sonrasında da oy veren arkadaşlara teşekkürler kontörleri alayım arayacam ben siziii
yarışma biti ama ancak anket kapatılmadığı için arkadaslar hala oy veriyorlar yarışma sonrasında da oy veren arkadaşlara teşekkürler kontörleri alayım arayacam ben siziii
Anıl Umut Emekli Yönetici dreamboys69' Alıntı: arzu barbunya tatlısı nedir?güzelmi?insan ikram eder Genişletmek için tıkla ... ben sormuştum irmik tatlısımı ne bi şey demişti ona benziyomuş
dreamboys69' Alıntı: arzu barbunya tatlısı nedir?güzelmi?insan ikram eder Genişletmek için tıkla ... ben sormuştum irmik tatlısımı ne bi şey demişti ona benziyomuş
elmyra Üye birincisi kazandığım için mutluyum ikincisi 10 kontörün nesine parti yapayım üçüncüsü ben kontör montör almadım henuz zaten kimseden de ses cıkmadı
birincisi kazandığım için mutluyum ikincisi 10 kontörün nesine parti yapayım üçüncüsü ben kontör montör almadım henuz zaten kimseden de ses cıkmadı
DiaBLoS Admin anladım... yok ya yarısmayı kazanman ıcın parti demiştm cnm bea kontor gitmemiş gonderecek arkadaşın dikkatine
anladım... yok ya yarısmayı kazanman ıcın parti demiştm cnm bea kontor gitmemiş gonderecek arkadaşın dikkatine
elmyra Üye serkan_kup' Alıntı: karides oyum sana ! Genişletmek için tıkla ... ya oyuna bakcana birde yarışma bitmiştir diyo ona baksan
serkan_kup' Alıntı: karides oyum sana ! Genişletmek için tıkla ... ya oyuna bakcana birde yarışma bitmiştir diyo ona baksan