minoo Üye barlazz43' Alıntı: O rütbeyle ve msj sayısıyla ayın üyeso olması imkansız Genişletmek için tıkla ... ocak ayı üyesi derken ocak ayında üye olmuş anlamında dedi arkadaşımız.
barlazz43' Alıntı: O rütbeyle ve msj sayısıyla ayın üyeso olması imkansız Genişletmek için tıkla ... ocak ayı üyesi derken ocak ayında üye olmuş anlamında dedi arkadaşımız.
.BlueTR Üye minoo' Alıntı: ocak ayı üyesi derken ocak ayında üye olmuş anlamında dedi arkadaşımız. Genişletmek için tıkla ... Tamam anladım
minoo' Alıntı: ocak ayı üyesi derken ocak ayında üye olmuş anlamında dedi arkadaşımız. Genişletmek için tıkla ... Tamam anladım
'MuTTo' Üye barlazz43' Alıntı: O rütbeyle ve msj sayısıyla ayın üyeso olması imkansız Genişletmek için tıkla ... Ayın uyesı olamam zaten.Ayın üyesi olmak istediğimi kim söyledi.Kafana göre yorumlar yapma
barlazz43' Alıntı: O rütbeyle ve msj sayısıyla ayın üyeso olması imkansız Genişletmek için tıkla ... Ayın uyesı olamam zaten.Ayın üyesi olmak istediğimi kim söyledi.Kafana göre yorumlar yapma
Dafny Üye Konu Sahibi 'MuTTo'' Alıntı: Ayın uyesı olamam zaten.Ayın üyesi olmak istediğimi kim söyledi.Kafana göre yorumlar yapma Genişletmek için tıkla ... Ben ''Ocak ayı üyesi olduğun için oyun geçersiz.''dedim.Yani ocak ayında üye olduğun için. Ama arkadaş ocak ayının üyesi olduğunu zannetmiş.
'MuTTo'' Alıntı: Ayın uyesı olamam zaten.Ayın üyesi olmak istediğimi kim söyledi.Kafana göre yorumlar yapma Genişletmek için tıkla ... Ben ''Ocak ayı üyesi olduğun için oyun geçersiz.''dedim.Yani ocak ayında üye olduğun için. Ama arkadaş ocak ayının üyesi olduğunu zannetmiş.
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Dafny' Alıntı: Ben ''Ocak ayı üyesi olduğun için oyun geçersiz.''dedim.Yani ocak ayında üye olduğun için. Ama arkadaş ocak ayının üyesi olduğunu zannetmiş. Genişletmek için tıkla ... Ikisi de ayni şey Garip
Dafny' Alıntı: Ben ''Ocak ayı üyesi olduğun için oyun geçersiz.''dedim.Yani ocak ayında üye olduğun için. Ama arkadaş ocak ayının üyesi olduğunu zannetmiş. Genişletmek için tıkla ... Ikisi de ayni şey Garip
Dafny Üye Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Ikisi de ayni şey Garip Genişletmek için tıkla ... Ayın üyesi seçildiğini zannetmiş yani.
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ikisi de ayni şey Garip Genişletmek için tıkla ... Ayın üyesi seçildiğini zannetmiş yani.
'MuTTo' Üye Dafny' Alıntı: Ben ''Ocak ayı üyesi olduğun için oyun geçersiz.''dedim.Yani ocak ayında üye olduğun için. Ama arkadaş ocak ayının üyesi olduğunu zannetmiş. Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlaşılma ise sorun yok.
Dafny' Alıntı: Ben ''Ocak ayı üyesi olduğun için oyun geçersiz.''dedim.Yani ocak ayında üye olduğun için. Ama arkadaş ocak ayının üyesi olduğunu zannetmiş. Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlaşılma ise sorun yok.
Dafny Üye Konu Sahibi 'MuTTo'' Alıntı: Yanlış anlaşılma ise sorun yok. Genişletmek için tıkla ... Evet.
Catty Emekli Yönetici Necmati : 10 puan ( gökkuşağına benzediği için veriyorum ) Burak : 8 puan ( Karanlığı sevdiğim için ) Jejep : 6 puan ( sanırım bu arkadaş şanslı )
Necmati : 10 puan ( gökkuşağına benzediği için veriyorum ) Burak : 8 puan ( Karanlığı sevdiğim için ) Jejep : 6 puan ( sanırım bu arkadaş şanslı )
Necmati Üye Catty' Alıntı: Necmati : 10 puan ( gökkuşağına benzediği için veriyorum ) Burak : 8 puan ( Karanlığı sevdiğim için ) Jejep : 6 puan ( sanırım bu arkadaş şanslı ) Genişletmek için tıkla ... Tank yuu
Catty' Alıntı: Necmati : 10 puan ( gökkuşağına benzediği için veriyorum ) Burak : 8 puan ( Karanlığı sevdiğim için ) Jejep : 6 puan ( sanırım bu arkadaş şanslı ) Genişletmek için tıkla ... Tank yuu
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/maxicep-en-guzel-desktop-masaustu-yarismasi-sonuclar-458582.html