MaxiCep Ekteki Dosyaları İndirme!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kskyagut

Üye
    Konu Sahibi
MaxiCep Ekteki Dosyaları İndirme!..
Nokia E71 Kullanıyorum, İnternette Dolaşmada Herhangi Bir Sorun Yok Dosya İndirmeye Çalıştığımda..
Hotfile, radipshare veya maxicep'teki Ekteki Dosyaları İndirme..
Ekteki Dosyayı İndirmek İçin Tıkladığımda
DESTEKLENMİYOR Yazısı Çıkıyor Ve İndirme İşlemi Gerçekleşmiyor..

Hotfilede Falanda Download dediğimde karaker kodunu yazıyorum daha sonra indirmek için tıklayın dediğinde tıklıyorum ama yine DESTEKLENMİYOR yazısı Geliyor..

Yani Ne İndirme Sitelerinde nede maxicep ekteki dosyaları indirmek istediğimde desteklenmiyor uyarısıyla karşılaşıyorum..
Ne yapmam Gerek Yardımcı Olursanız Sevinirim..

İyi Forumlarr..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bilgisayarınızda Java'nın son sürüm yüklü mü?

kskyagut

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda Değil Telefonumdan Dosya İndirmek İstediğimde Bu Sorunla Karşılaşıyorum..
Telefonumdan WLAN Olarak Bağlanıyorum, Dosya İndirmek İstediğimde Bu Sorunla Karşılaşıyorum

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Bilgisayarda Değil Telefonumdan Dosya İndirmek İstediğimde Bu Sorunla Karşılaşıyorum..
Telefonumdan WLAN Olarak Bağlanıyorum, Dosya İndirmek İstediğimde Bu Sorunla Karşılaşıyorum

Tamam telefonda da Java desteği yoksa Hotfile,Rapidshare gibi sitelerden indirme yapamazsınız.

kskyagut

Üye
    Konu Sahibi
İşte Bu Telefonda İndirme Yapamıyormuyuz Yada Telefona Java Yüklemesimi Yapmamız Lazım..
5800 İle Burdan İndirme Yapıyordum Fakat E71 Aldıktan Sonra Yükleme Yapamamaya başladım..
Telefona Bir Program Yazılım Falanmı Atılması Gerekiyor yoksa Ayarlardanmı Bişey Olucak?

kskyagut

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz İçin Teşekkür Ederimm..

celibar

celibar

Üye
telefonun tarayıcısıyla zip, rar gibi dosyaları indirmeye çalıştığınızda tarayıcı indirmene izin vermez.opera mobile, opera mini (java/symbian) gibi tarayıcıları kullanmanız gerekiyor.telefonun tarayıcısıyla rar veya zip dosyalarını indirmek için telefonunuza winrar ve handy zip proğramlarını yüklemeniz gerekiyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt