Maxicep e üye olmadan girmeyi denedinizmi

Sponsorlu Bağlantılar

Teks@s

Teks@s

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep e üye olmadan girmeyi denedinizmi
Yuh artık diyorum,reklamdan geçilmiyor hatta nerdeyse üyeliksiz girmek imkansız gibi Diyeceksinizki sende üyeliğinle gir Bazen başka bir yerden giriyorum üyelik ve şifremi yabancı tarayıcıda bırakmak çıkış yapmadan unutmak istemiyorum diyelim Nasıl bir reklam trafiği bu kardeşim bi konuya giricem diye kırk takla atıyorsunuz nereyi ellesen hemen reklama bağlıyor aynı maçkoliğin uygulaması gibi Ha bizde reklamdan kazanıyoruz diyecekler biliyorum ama bu kadarda olmaz yok artık diyorum Birde üyeliksiz girinde görün bakalım hanyayı konyayı hak vericekmisiniz bakalım :(

furyzer0

furyzer0

Üye
Adblock ;)

Sent from mTalk using lumia950

• Beğen
Tepkiler: Teks@s

MaxipmaN

Üye
ara sıra üyeliksiz girmek iyidir, ben gireyim bi :ehe

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Valla bi ara üye olduğunuzda halde mobilde reklam geliyordu kapanmıyordu da yanlışlıkla tiklayıp 20 saniyem gidiyordu. Sinir krizi geçiriyordum. Allah sabır versin valla

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
opera tarayıcı candır :good:

xmustx

xmustx

Üye
adaway Var reklam yok

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
az önce arka arkaya iki sekme reklam açıldı, e7400 can çekişti ve çok kırgın şu anda maxicebe :ehe

• Beğen
cihanata_1

cihanata_1

Üye
gelen şikayetler üzerine üye olanlara reklam gösterimi tamamen kapatıldı her sitenin kazanç sağlaması için reklamlar ihtiyaç vardır bu kadarı da olsun artık:)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Oturumu açık unutma konusu gelmişken Facebook gibi oturumun açık olduğu yerleri gösteren ve şüpheli görülürse kapatılmasını sağlayan bir özellik burada eklenemez mi acaba:) @Ozan

MaxipmaN

Üye
gelen şikayetler üzerine üye olanlara reklam gösterimi tamamen kapatıldı her sitenin kazanç sağlaması için reklamlar ihtiyaç vardır bu kadarı da olsun artık:)
üyelik açıkken bende yanlarda ve digitürk penceresi mi ne ortada çıkıyor şu an ana sayfada.
ama çıksın daha iyi reklamsız nasıl ayakta durur site.
herkesi ana sayfaya davet ediyorum iki haber de okursunuz :ehe

The Pancar

The Pancar

Üye
Bir kaç reklam olsaydı bari :)

hikmet366

hikmet366

Üye
Reklamlara tıklayıp siteye girmediginiz zaman site para kazanmıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baydırman

Baydırman

Moderator
İnsan olarak mı? :hmmm

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
admin olarak mı girdin :hmmm öyle ise onların işi de zor reklamlara rağmen bize hizmet vermeye çalışıyorlar

Baydırman

Baydırman

Moderator
Reklamlar reklamlar...

MaxipmaN

Üye

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
:hmmm