MAXİCEP E ÖZEL T20 - GALAXY ACE - %100 ÇALIŞAN OYUN Need For Speed Hot Pursuit for HVGA

Sponsorlu Bağlantılar

ryum

Üye
    Konu Sahibi
MAXİCEP E ÖZEL T20 - GALAXY ACE - %100 ÇALIŞAN OYUN Need For Speed Hot Pursuit for HVGA
Need For Speed Hot Pursuit HVGA (320x480)

<<<<

<<<
NE OLUR NE OLMAZ ALTERNATİF LİNKLERİMİZ PODYUMDA :)
Download Link
apk

Data

KURULUŞU: DATAYI SD -- ANDROİD/DATA DOSYASINI ATIYORUZ... APK Yİ İSE SD NIN NERESİNE ATARSAN YETERKİ TELEFONU AÇTIGINDA APK Yİ GÖREBİLESİN :) TELEFONUMUZU USB WİFİ 3G CART CURT TÜM İLETİŞİM YOLLARINI KESİYORUZ NASILMI !!! TELEFONUN ÜST KAPAMA TUSUNDA BASILI TUTUP SEÇENEKLERDE UÇAK MODU SEC VE GEC :) DAHA SONRA APK Yİ KURMANİZ KAFİ :) HER TÜRLÜ SORUNLARINIZ TAKİPTE SORUN CEVAPLAYALIM ÖNEMLİ OLAN ELİNDEKİNİN NE KADAR PAHALI NE KADAR ÜSTÜN BİR CİHAZ OLDUGU DEĞİLDİR, ÖNEMLİ OLAN ELİNDEKİNİ NE KADAR KULLANABİLDİGİNDİR ... BOL EĞLENCELER :)

[video=youtube;oc4mhpYeoy4]http://www.youtube.com/watch?v=oc4mhpYeoy4&amp;feature=related[/video]

BU VİDEO YU İYİ İZLEYİN :)
NOT: OYUN TAM EKRANDA OYNANMADIGI İÇİN MENÜ TUŞLARI YOK AMA YAPILACAKLAR ÇOKTA ZOR OLMASA GEREK :)

• Beğen
Tepkiler: ebabil taran ga, crunk181 ve Amaru Shady

legolas29

legolas29

Üye
t20 için çalısıodur insallah yazmıssn ama

ryum

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim 100% garantisini veriyorum çok mükemmel bir oyun bir sorun yasarsan söyle yardımcı olayım

ozyst

Üye
T20 de calisan monopoly bulabilirmisin bir turlu bulamadim hicbiri calismadi

umuttekin3358

Üye
Kardeş çok teşekkürler donmadan oynayabiliyorum t20de

zgrzgr54

Üye
Tesekkur kardes emegine saglik

emrecntyrn

Üye
ya ben t20 tuşları basmıyo çözemedim drumunu

emre_2535

emre_2535

Üye
öncelikle teşekkürler oyun indirdim tarif ettiğiniz gibi de yükledim Galaxy ace ye ama şimdi açılmıyor ea yazısı çıkıp kapanıyor...

umuttekin3358

Üye
öncelikle teşekkürler oyun indirdim tarif ettiğiniz gibi de yükledim Galaxy ace ye ama şimdi açılmıyor ea yazısı çıkıp kapanıyor...

Aynen bendede ekrana sığmıyor oyun 340 * 480 sürümü mevcut mu t20 ekranına uygun yani

orkunakbal

orkunakbal

Üye
arkiler 320x480 telefona büyük geliyo bu resimlere bakarak rahatça oynayabilirsiniz :good:

ryum

Üye
    Konu Sahibi
galaxy acede sorun yasayan kardesim önce oyunla ilgili hafiza kartinda ve telefonunda eger kurduysan oyunu kaldir daha sonra önce apkyi kur telefonuna sonra sd ye at oyunun dosyasini sonra ilk çalistirma da telefonunu ucak moduna al wifi-3g kapalı olsun daha sonra oyunu aç ve gir :::::::::::::::::::::::
tuş sorununa gelince kardesim videoyu izle anlarsin nereye basacagini herkese iyi eglenceler...

----------Eklendi @ 00:25:07 ---------- Yazıldı @ 00:20:39 ----------

Aynen bendede ekrana sığmıyor oyun 340 * 480 sürümü mevcut mu t20 ekranına uygun yani
kardesim glaxy ace ve t20de ekran görüntüsü aynı videoyu izle orda yapman gereken hersey mevcut basacagin yerler önemli

----------Eklendi @ 00:25:28 ---------- Yazıldı @ 00:25:07 ----------

galaxy acede sorun yasayan kardesim önce oyunla ilgili hafiza kartinda ve telefonunda eger kurduysan oyunu kaldir daha sonra önce apkyi kur telefonuna sonra sd ye at oyunun dosyasini sonra ilk çalistirma da telefonunu ucak moduna al wifi-3g kapalı olsun daha sonra oyunu aç ve gir

----------Eklendi @ 00:25:55 ---------- Yazıldı @ 00:25:28 ----------

Kardeş çok teşekkürler donmadan oynayabiliyorum t20de

evet dogru yorum bu olacakti :)

53F4

53F4

Üye
abi 261MB Ne demek ya pc oyunumu nasıl bir sey bu yaa

AKINCI46

Üye
Oyun çok güzel çalışıyor donmada yok ama ekrana sığmıyor. Bir seçeneği seçene kadar canım çıkıyor. htc wildfire s (320x480).

maddock

Üye
teşekkürler

hasan0338

Üye
Bende deneyeceğim

----------Eklendi @ 10:47:50 ---------- Yazıldı @ 09:07:44 ----------

Arkadaş galaxy ace sorunsuz dedin kotama kıydım indirdim sonuç ekran çözünürlülüğünden dolayı olmadı saol faturaya ek bir ücret gelecek sayende anın da sildim sonra boşa indirdim 300 mb'ı

ryum

Üye
    Konu Sahibi
Bende deneyeceğim

----------Eklendi @ 10:47:50 ---------- Yazıldı @ 09:07:44 ----------

Arkadaş galaxy ace sorunsuz dedin kotama kıydım indirdim sonuç ekran çözünürlülüğünden dolayı olmadı saol faturaya ek bir ücret gelecek sayende anın da sildim sonra boşa indirdim 300 mb'ı

kardeşim 100% çalısıyor ezbere oyun kurarsan olacagı budur

eagleali

Üye
eline sağlık

black8863

Üye
Tşkler:)

delikanli006

delikanli006

Üye
Galaxy gio yukledim oyun basladıgında frene bas saga sola sensor dönusleri ve nos yaptıktan sonraki asamada sol tarafta 180 mph hızla yapmam gereken hareketi yapamıyorum.bu nedenlede ekranda surekli 150 mph hızdan sonra tam ortada talimat işareti cıktıgından can sıkmaya baladı varmı bi çözumu.tskkrler

llgoksell

Üye
yok öyle bişey ya linkler bile inmiyo

Üst Alt