Maxicep E-Dergi Tanıtım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep E-Dergi Tanıtım
Arkadaşlar forumda aradım daha önce bir çok e-dergi için istek konu açılmış ve bir sürü kişi olumlu cevaplarını yazmış. Olumsuz cevapları ben görmedim..

Bende kendi kendime bir karar aldım ve e-dergi çıkarmaya karar verdim. Bu e-dergi pdf şeklinde olacak..
Adobe Reader yüklü olan tüm bilgisayarlarda okunabilecek..

Dergideki içeriğin birazını buldum..

Dergide bilişim haberleri,oyun tanıtım, ürün tanıtımları olacak. Dergiyi biraz hazırladım.. Derginin ilk ve diğer sayılarında yardımcı olmak isteyenler mesaj atabilir...

Çok iyi derecede photoshop bilen
Özgün yazılar yazabilen
Uzun makalaler (oyun, ürün tanıtım) yazabilen

elemanlar aranmaktadır :)

En önemlisi adminler izin verirse bu dergi çıkmaya başlayacak..

• Beğen
Tepkiler: hobba11

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
PDF şeklinde e-dergi bence gereksiz :)
PDF şeklinde olmazsa olabilir :) Ama PDF şeklinde ben karşıyım :) Ve ilk olumsuz yorum :)

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
E-Dergi güzel fikir fakat PDF şeklinde değilde Web üzerinde Avon kataloğunun ki gibi olabilir :)
PDF olacaksa hiç olmasın daha iyi ;)

Revengeful

Emekli Yönetici
Hakan her zaman ilklere imza atar.

Bence farketmez :hmmm

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
ama web üzerinde dergi yapmayı bilmiyorum.. ilk saysını bi pdf olarak çıkaralım.. sonraki sayıları daha iyi yaparız..

Sen bilmiyorsun ama ben biliyorum :) Ben yapmak için gönüllüyüm , yönetim kabul ederse ilk sayısını en yakın zamanda çıkartırız hatta :)

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi

Sen bilmiyorsun ama ben biliyorum :) Ben yapmak için gönüllüyüm , yönetim kabul ederse ilk sayısını en yakın zamanda çıkartırız hatta :)

Bilişime bi geçim ben :) sen o zaman gör beni :)

senle ben yapalım ilk sayıyı :)

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
bi an önce şeçilsin şu kişiler :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaşar aklıma takıldı maxicep portal ana sayfa zaten dediğiniz bütün içeriği sunuyor hemde canlı sürekli güncellenerek. yanlışmı yorumladım acaba. :hmmm

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Arkadaşar aklıma takıldı maxicep portal ana sayfa zaten dediğiniz bütün içeriği sunuyor hemde canlı sürekli güncellenerek. yanlışmı yorumladım acaba. :hmmm
Bu farklı abi :) Genelde içeriği en iyi 3 program , en iyi 3 tema , en iyi 3 oyun ve ayın üyesi gibi içerikler yayınlanacak :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Üyeler hakkında bölümü falan ? :eller:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Röportaj felan yaparsanız yurdum üyesi (sitem üyesi) olarak hazırım :ehe

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
gespenst fikri ben çıkardım.. dergiyi ben yapacaktım :) sana ne oldu böyle :)

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
gespenst fikri ben çıkardım.. dergiyi ben yapacaktım sana ne oldu böyle fikrimi çalma lütfennn :) :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bencede pdf olmasın elimde bi program var arkadaşta kabul ederse olur ben daha önce böyle bir fikiri admine sunmuştum fakat içeriği portalla aynı olduğu için pek sıcak bakılmadı.Benim sikrim swf yani görsel olarak müzikli çevirmeli vs. olacaktı

Revengeful

Emekli Yönetici
Fikrini çalmıyor ki ?

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt