Maxicep E-Dergi Tanıtım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
ya bi yanlış anlaşılma oldu :) gespenst kusura bakma :) Revengefull sende kusura bakma :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Fikrini çalmıyor ki ?
Aynen fikrini çalmıyorum.
Sna bu konuda destek veriyorum fakat sen fikrini çalmam gibi birşey ile suçluyorsun.
Ben bu konuda desteğimi çekiyorum PDF şeklinde çok saçma olur :kotu:

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi

Aynen fikrini çalmıyorum.
Sna bu konuda destek veriyorum fakat sen fikrini çalmam gibi birşey ile suçluyorsun.
Ben bu konuda desteğimi çekiyorum PDF şeklinde çok saçma olur :kotu:

yaa bi yanlışlık oldu kusura bakma...

ayrıca bir çok site dergisi pdf

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Gazeteci ve raklamcılara bu aralar baskı var. şimdi sizede üyelerden baskı gelmesin, kapak sayfada ben niye yokum diye :ehe. not: anlamadığım şey başta yazılanlarda içeriğin güncel teknoloji ile alakalı bir dergi oluşacağı hakkında'idi. Maxicep yaşam tarzı anlattıklarınız ile ilgili birşey olacaksa neden olmasın.

hobba11

Üye
çok güzel bir fikir..

ayrıca WaHseT_35 benim okuldan arkadaşım.. Bi yanlışlık oldu diyosa kesin bi yanlış anlaşılma vardır.. onun bugüne kadar yalan söylediğini sınıfta gören duyan olmadı. Şuan sınıfta sadece hiç zayıfı olmayan 2 kişi var ve o iki kişiden biri alim sizin dilinizde WaHseT_35 . Alim sözünün eridir. Arkadaşıyım diye yazmıyorum.. Çok dürüst,temiz,iyi bir arkadaşımızdır.. Fotoğraflarında kötü çıksada :) çok iyi bir insandır :)

--------------- Ekleme ---------------

profilimde yaş: 29 yazıyor ama wahsetle aynı yaştayız..

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Güzel fikir (banada bir köşe ayırırsınız dergide artık :ehe)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
E-dergi gündemimizde yok, net cevabı Ozan verecektir. Ancak, bana göre haftalık E-Posta Bülteni daha iyi.

Necmati

Necmati

Üye
:kotu::kotu:

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
Adamın hevesini almayın yaw :D Ama Pdf güzel olmuyor gerçekten :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt