DiaBLoS™;1380540' Alıntı:İsteyenler , canı çekenler vs vs Adanaya davet ediyorum sizleri. Gelin , gerisine karışmayın.
![]()

Estağfurullah abi o ne söz öyle yanlış anlarmıyım ben seniDiaBLoS™;1381215' Alıntı:Sağolasın canım kardeşim..Benden yaşca ufaksın ondan canım die hitap ediyorum aman yanlış anlama.![]()
Gelirsek bunu teklif ettiğine pişman olabilirsin. Baksana ne kadar istekliyiz. Sayı da artıyor![]()
Diyorum ya siz gelin gerisine karışmayın..Urfa sıra gecesi bile düzenletecez..
Bici bici kebap vs vs bunlar kolay şeyler..Estağfurullah abi o ne söz öyle yanlış anlarmıyım ben seni![]()

çok güzel görünüyor hç yemedim acaba sipariş versek gelinceye kadar erir mi tarifini verin yapalim ya![]()

Fiyatı da ortalama 2 tl civarında. Tabi yerine ve semtine göre değişir.DiaBLoS™;1382523' Alıntı:Nadide , sıcak hava olduğu için bekletirsen maksimum 10 dakika içinde erir buzları.. Dolayısıyla tadı da kalmaz buzsuz..Sen gel , tadında ye ve İstanbula dön en iyisi bu.
İçindekiler: Buz , pudra şekeri , meyve , gül suyu , muhallebi bulunmaktadır.Fiyatı da ortalama 2 tl civarında. Tabi yerine ve semtine göre değişir.
ama yok ki buralarda offf DiaBLoS™;1382098' Alıntı:Gelmeyenin...Diyorum ya siz gelin gerisine karışmayın..Urfa sıra gecesi bile düzenletecez..
Bici bici kebap vs vs bunlar kolay şeyler..

Ole Olursada olsun bız senın ADANA'lı tanıyalım daha iyi
DiaBLoS™;1385973' Alıntı:Kemal kardeşim , Antep yaparız hacım ne demek sen gel yeter ki.![]()