Maxicep e benden BİCİ BİCİ.. :).):)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Sağolasın canım kardeşim..Benden yaşca ufaksın ondan canım die hitap ediyorum aman yanlış anlama. :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
DiaBLoS™;1380540' Alıntı:
İsteyenler , canı çekenler vs vs Adanaya davet ediyorum sizleri. Gelin , gerisine karışmayın. :oke:

:ehe

Gelirsek bunu teklif ettiğine pişman olabilirsin. Baksana ne kadar istekliyiz. Sayı da artıyor :heyo::heyo:

Feel It

Feel It

Üye
DiaBLoS™;1381215' Alıntı:
Sağolasın canım kardeşim..Benden yaşca ufaksın ondan canım die hitap ediyorum aman yanlış anlama. :ehe
Estağfurullah abi o ne söz öyle yanlış anlarmıyım ben seni ;)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok güzel görünüyor hç yemedim acaba sipariş versek gelinceye kadar erir mi tarifini verin yapalim ya :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
çok güzel görünüyor hç yemedim acaba sipariş versek gelinceye kadar erir mi tarifini verin yapalim ya :)

Nadide , sıcak hava olduğu için bekletirsen maksimum 10 dakika içinde erir buzları.. Dolayısıyla tadı da kalmaz buzsuz..Sen gel , tadında ye ve İstanbula dön en iyisi bu. :ehe

İçindekiler: Buz , pudra şekeri , meyve , gül suyu , muhallebi bulunmaktadır. :ehe Fiyatı da ortalama 2 tl civarında. Tabi yerine ve semtine göre değişir.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
DiaBLoS™;1382523' Alıntı:
Nadide , sıcak hava olduğu için bekletirsen maksimum 10 dakika içinde erir buzları.. Dolayısıyla tadı da kalmaz buzsuz..Sen gel , tadında ye ve İstanbula dön en iyisi bu. :ehe

İçindekiler: Buz , pudra şekeri , meyve , gül suyu , muhallebi bulunmaktadır. :ehe Fiyatı da ortalama 2 tl civarında. Tabi yerine ve semtine göre değişir.

gerçekten tadını çok merak ettim :( ama yok ki buralarda offf

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Atla uçağa gel. :ehe

Uçak vardır kesin.
:kop:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Süper görünüyor...Adana'ya uğrarsam mutlaka denerim...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
DiaBLoS™;1382098' Alıntı:
Gelmeyenin...:ehe Diyorum ya siz gelin gerisine karışmayın..Urfa sıra gecesi bile düzenletecez.. :ehe Bici bici kebap vs vs bunlar kolay şeyler..

Arada Urfa varsa kalsın kardeşim ben almiyim.. :)

● aLuvi ●

Üye
Ole Olursada olsun bız senın ADANA'lı tanıyalım daha iyi ;)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
hiç sevmem ama iii görünüyor :D

@y$é

@y$é

Üye
hiç denemedim ama şimdi merak ettim tadını

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ali vallahi Gaziantep mutfağını tatlılarını içeceklerini açacağım MaxiCep'te ama senin konular sönük kalır ona acıyorum.. :kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Hodri meydan gözüm. :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bak seen.. Cesurmuş da.. :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Sonuna kadar .Taviz mekan şahıs vs v hiç farketmez. :ehe

Adanaya gelecekmişsin öyle duydum doğru mu.
:pro:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hee.. Ama zaman belli değil.. :) Gaziantep mutfağıyla başedemezsin be kardeşim.. Gel bu işten vazgeç.. :ehe

derya58

derya58

Üye
Ben de hiç tatmadım umarım guzeldır, hele kı yaz ayıda kapıda superr olurdu heralde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt