MaxiCep Diablos Arkadaşımızın Olsaydı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
Yha Kimse yorum Yazmıo Herkes Bişeylerden Çekinio Galiba

:nono:

kendini komik mi sanıyorsun....acayip olabilirsin...bu senin kendi seçimin yorum yapmak zorunda değil kimse...
istediğin yorum oldumu?
ve bana cevap verme...ilk ve son cevabım...

Nazy

Nazy

Üye
kendini komik mi sanıyorsun....acayip olabilirsin...bu senin kendi seçimin yorum yapmak zorunda değil kimse...
istediğin yorum oldumu?
yaa seli yaaa:)
ne yaptı sana grafix
yorum yapmak istemiyen yapmaz zaten

leiche

leiche

Emekli Yönetici
istediğin yorum oldumu?

Salihyet

Salihyet

Üye
Yha Kimse yorum Yazmıo Herkes Bişeylerden Çekinio Galiba

nan ne acaipsn yha :ehe kimden çekindik şu güne kdr ? gördün mü bizden öyle bişey ? fatihliler olarak senden özür beklioruz.. :ehe :allalla:
---
istediğin yorum oldumu?

selda abla, serkana haksızlık etme, eğer bi yanlışı olduysa sana ben özür dilerim ama çok iyidir yani, son iki buluşmada tanıma fırsatı buldum, yani ne yaptıysa kefilim yanlış anlaşılma fln vardır ;) her konuda güvenirim ona.. sanada kucak dolusu slmlar :op: :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Konu ve yorumlardan rahatsız olan üyelerin gerek özelden gerekse şikayet bölümünden bildirmiş oldukları rahatsızlık durumları nedeniyle, en azından şimdilik tartışılmak üzere :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt